mitäs ihmettä - herbal popper?

Tuli tuossa kaverin kanssa ostettua ihme poppers pullo, kulkee nimellä herbal rush popper [poistettu kaupallinen linkki - Päihdelinkin toimitus] eikä muuten minkään näköstä odotettua vaikutusta, tästähän tuli vaan semmonen paska PL-jumi. Onko kokemuksia? Ollaanko meitä kusetettu? Toimiiko muut popperssit tykimmin? mitä tällä voi tehdä?

Poppers aiheuttaa harvemmalle tyypille mitäin erikoista fiilistä. Mä ite oon kokeillu tuota pari kertaa ja saanu vain hedarin, ei mitää muuta! Tuotahan myytiin ainaki vielä muutama vuos sit tiskin alta porno-liikkeissä ja oli suosittu seksuaali-vähemmistöjen keskuudessa. Yks tuttu kehu kovasti popperssia mut oli vetäny muutakin… Eipä meistä kukaan tuossa ryhmässä siitä mitään tosi upeita oloja saanu ja kaikki oli vetäny jotain muutakin… En sit tiedä onks tuossa jotain eroa jos on yrttinen kuten voi nimestä olettaa…

Ainakin Jungle Juice on jees popperssi :slight_smile:
Tykkäsin siitä aikoinaan, lähinnä seksin yhteydessä :wink:
Siihen se toimii. Nkyään en sitä niinkään käytä, silloin tällöin seksileikkeihin ihan mukava lisä :wink:

Alkon kanssa muuten eieiei ! Silloin lentää laatta, huonolla tsägällä hedari tai pahempaa.
Poppers ja alkoholi on tuhoisa yhdistelmä imo.
Hell-singissä on se kuuluisa erotiikkaliike, kyllähän jengi tietää, ihan mahtava paikka, dark roomeja ja pimeitä käytäviä ja helvetin iso valikoima kaikenlaisia seksielämää piristäviä aikuisten leluja. :slight_smile:
Joo, mähän en tykkää seksistä, [u]mä suoastaan rakastan sitä ! (hyvää sellaista!)[/u]
Joku vois sanoo jakari, koska en seurustele=irtosuhteita/seksisuhteita/kaverisuhteita, joihin seksi sisältyy.
Mutta en mä kaikille anna, vain niille, joita tosissaan haluan.
Ne suhteet toimii 99% kerroista ongelmitta, koska suhteen laatu on aina molemmille (tai kaikille, tosin ryhmäsessiot ei oo ihan mun juttu.tarpeeksi useasti kokeillut, onhan nekin jees, riippuu porukasta) osapuolille :slight_smile:.
Olen myös kokeilunhaluinen, tietyissa rajoissa bdsm:kin on mahtavaa. Siksipä ko. liikkeessä olin jokunen aika sitten vielä ihan kanta-asiakas ja myyjät tuntee ja siellä on muutenkin mukava viettää aikaa ja heittää läppää myyjäin kanssa :slight_smile:
Rento mesta ja tosi asiallinen.

Siellä käydessä kannattaa tietty muistaa asiallinen käytös, se on ihan perusvaatimus ja pitäis olla itsestäänselvyys. Kukapa työpaikalleen kaipaisi jotain leluille hihitteleviä ja niillä pelleileviä (aikuisia) lapsia, joista seksilelut on korneja ja noloja, jossei ole seksuaalisesti itsevarma, niin kannattaa pysyä vaan poissa liikkeistä, joista jotkut (kuten minä), haluaa vaan tehdä ostoksia maustaakseen seksielämäänsä.
Multa ei ikinä peiffei kysyny, mutta täysi-ikäinen olenkin aina ollut kun siellä käynyt.
Sen sijaan 5 vuotta vanhemmilta ulkopaikkakuntalalaisilta kysyttiin :laughing:
Tulipas avauduttua, mutta pointtina se, että jos itse popperssia käytän, niin käytän sitä “seksi"huumeena”". Harvoin.
Poppers on mun mielestä ok, kuhan sitä ei tosiaan käytä sillai jotenki överisettinä (jatkuvasti).

Tosin eihän se kaikille sovi, kuten malibu jo sanoikin.

aika harvat siitä kicsejä saa mut itellä tulee ihan vitun siistit fiilarit etenkin ku on polttanu ennen nuuhkimista

Poppers… Enpä ole mitättömämpää “huumetta” käyttänyt. Hetkeksi tuntuu kuin pää turpoaisi ja se on sitten siinä.

Ainoa kerta, kun joitain oloja sain, oli kun olin ottanut Tramalia, 2C-E:tä, Stilnocteja, pilveä, alkoholia ja Oxepameja. Silloin kun nuuhki niin vähän lattia heilui ja sen sellaista, mutta olin kyllä niin sekaisin että meinasin lopuksi juoda Poppers-putelista.

Poppers on täsmätuote niille jotka eivät oikeisiin huumeisiin koske. Ja jos seksiin haluaa jotain säpinää, oikea vaihtoehto on gamma/lakka.

Kaverini nuuhki päivässä 30-90ml poppersian ja joi suoraan pullosta. Kyllä siitä sekasin menee.

Aikoinani Damista sitä tilailin. Ihan hauska alkuillan naurattaja. Siis ennen baariin lähtöä kaveriporukassa.

Mutta eihän siitä muuhun ole kuin ihan kuriositeettinä kokeilumielessä… Vähän sama, kun penskana pidätettiin hengitystä voimakkaan hengityksen päätteeksi: hetken maailma pyöri.

puhut totta :smiley: oli melkoinen kuosi tuolloin kun vastasin. :laughing:
viimeks oon sitä nuuskassu vuos sitte, mitätönhän se on.
gamma/lakka toimii ko. tarkoitukseen kyllä paremmin.

Vihdoinkin joku joka käyttää/on käyttänyt poppersia seksihuumeena :exclamation: Ainahan puhutaan, että homot käyttävät sitä sulkijalihaksen rentouttamiseen, mutta enpä ole kuullut kenenkään homon todistavan tarinaa todeksi.

Mutta sinä, nitee, olet oikea ihminen jolla on oikeat kokemukset :smiley: Olet tyttö (vai pitäisikö sanoa jo nainen?) ja käsittääkseni tykkäät miehistä, joten nyt puhutaan hetero- eikä homoseksistä. Miten olet poppersia käyttänyt seksiä harrastaessa? Miten se on vaikuttanut? Oletko harrastanut anaaliseksiä ja jos olet, oletko käyttänyt poppersia juuri peppuseksin helpottamiseen?

Tuli aika henkilökohtaisia kysymyksiä, mutta Happohuppu-sedälle voi kertoa luottamuksellisesti ihan kaikesta.

Joo kyllä. Tai mä oon panseksuaali, (=ei sukupuoli/gender vaan ihminen itse) mut iac.
En anaaliseksiä harrastettaessa (siitä en kyllä pidäkään…), mutta mielestäni sen vaikutus perustuu omalla kohdalla siihen, että alkaa panettaa ihan hemmetisti. Sitä vaan nuuhkasee muutaman kerran ja jos tilanne on sopiva niin se johtaa suht nopeasti toimintaan :arrow_right:
Tosin ei ihan niin kun joku lakka mut kuitenki.

Mulla on homokavereita jotka käyttää poppersia just tohon peppuseksin helpottamiseen.
Kai se toimii siihen niillä jotka siitä pitää :slight_smile:

Sori nyt tämä negatiivisuuteni, mutta enpä ole kenenkään muun kuullut sanovan että poppers alkaa panettaa (monia sen vaikutus alkaa kyllä vituttaa, ehe ehe). Tiedän kyllä että nuoriso on siitä innoissaan, koska siinä on kielletyn hedelmän maku (tai haju), mutta kun pääsee käsiksi oikeisiin huumeisiin, ei paljon IRC-gallerian poppers-faniyhteisöissä kehtaa pyöriä. Essoja tai fentanyyliä vetäessä ei poppers ihan ensimmäisenä tule mieleen.

Vuonna 2005 kävin ensimmäisen kerran Lontoossa, ja siellä Camden Townissa joka toisessa putiikissa myytiin poppersia, mutta niin myytiin butaaniakin. Rinnastankin ne vaikutuksiltaan aika lailla samaan kastiin, paitsi että butaanilla saa aivonsa muussiksi huomattavasti helpommin. Poppersin kanssa saa tehdä tosissaan töitä jos siihen tavoitteeseen pyrkii.

Sellainen kysymys tässä herää, että jos kerran homot käyttävät poppersia peppuseksin helpottamiseen, niin miksei heterot (tai panseksuaalit) :question: Anaaliseksi on kuitenkin tämän vuosituhannen seksitrendi ja poppersia on vapaasti saatavilla.

Edelleen, kai se siihen anaaliseksiin toimii, jos siitä pitää. Itse en pidä.
Ja en tosiaan oo mkn poppersfani, siitä on se vuosi tai enemmän kun oon sitä viimeks huvikseni ostanu/haistanu.
Ja voi olla että tuntemukseni silloin johtuivat tietynlaisesta tilanteesta :wink: