Mitä musiikkia ET KUUNTELISI edes parhaissa Substannseissa?

Kun tuo musaketju on tuossa, niin kertokaa biisejä joita ette voi sietää?? Tai mitä artisteja ette voi sietää??

Itsellä

-RESSU REDFORD
-JARI SILLANPÄÄ

Popeda, Frederik, Matti Nykänen ja kaikki kotimaiset karaoke laulut.

Ulkomaisista artisteista ADELE.

COLDPLAY

Sori vaan, mutta U2 ei ole koskaan napannut. Se on mielestäni hyvin tylsää musiikkia jota Coldplay yrittää kopioida.

Minulla myös Jari Sillanpää. Iskelmämusiikkia kohtaan ei sinänsä mitään antipatioita, välillä tulee kuunneltua hyvinkin sujuvasti(Toki silläKIN puolella ihan artistista ja biisistä kiinni), mutta sen herran tyyli ei ole koskaan napannut ja nyt on mennyt viimeinenkin maku ei-musiikillisten juttujen vuoksi, enkä tarkoita huumeita :imp: . Tosin varmaan monikin artisti, josta diggailen puuhailee tai on puuhaillut jotakin mielestäni sangen kyseenalaista, eikä se musiikin kuuntelua haittaa mitenkään. En esim. ihan allekirjoita joitakin Burzum-sekoiluja :laughing: , mutta hyvin toimii se vanhempi musa. Uudempi menee jo vähän yli hilseeni.

JVG:tä en myöskään suostu kuuntelemaan. Ei kaikkea niin vakavasti ja hyvällä maulla tarvitse ottaa ja joissakin tilanteissa on ihan toiminut esim. Petri Nygård tai nämä Puukko-Allu -hassuttelut, mutta JVG:n kohdalla menee jokin sellainen kipuraja, mistä en pääse yli, enkä ympäri.

K-pop. En minä vanha akka edes tiennyt, että sellainenkin muotivillitys on olemassa ennen kun tässä hiljan luin siitä jonkin jutun ja päätin sitten kuunnella. En tajunnut sitä yhtään. Ehkä saisin siedätettyä itseäni, jos kuuntelisin enemmän, kuin ne 2 kappaletta, mutta mitä suotta, kun muutakin musiikkia maailmassa riittää ja saan ihan rauhassa olla vanhanaikainen rokkini, metallini ja punkini kanssa.

Onhan näitä kaikenlaisia Arttu Wiskareita, Eppuja, Cheekejä, Coldplay, Ellinoora ja vaikka mitä, mistä en oikein välitä, mutta ei äkkiseltään tule ihan hirveästi mieleen mitään tosi pahoja, mitä en voisi kuunnella kerrassaan ollenkaan, substansseissa tahi ei, mielentilasta riippumatta.

Edit: HIM:iä en ole koskaan voinut sietää. Ville Valo on kyllä lahjakas laulaja ja esiintyjä ja mm. tykkään tosi paljon, kun Agentsin kanssa niitä vanhoja Baddingin kappaleita tulkitsee, mutta HIM:in musiikissa jokin tökkii pahemman kerran.

TAUSKI

En edes tiedä mitä “ug-räppi” on.

The Gospel Plowboys - What A Day That Will Be

youtube.com/watch?v=zDFGgvg-cMc

ELASTINEN, sillä on myöskin jotenkin korkea otsa. Näyttää ihan isolta vauvalta.

YÖ. Vaikka Olli Lindholmin poismenoa täytyy tietysti kunnioittaa, niin en ole koskan pitänyt heidän tuotannosta.

Yllä mainittu HIM ei ole koskaan myöskään napannut.

Cheek

Nightwish on ihan ok vaikka heidän uusi albumi ei vedä vertoja edelliselle.

Suoraan sanoen HIM on todella paska.

Kaikki Suomen euroviisu edustajat paitsi Lordi ja ehkä Teräsbetoni.

Nyt kun joku mainitsi HIM:in niin täytyy myöntää että se on paskin yhtye mitä tämä maa on koskaan tuottanut. En ole koskaan tajunnut heidän tylsää “love metallia”. Saksassa ne taas diggaa.

Eput varmaan joku taisi jo mainita. Eppu Normaali on häpeä koko Suomen kansalle ja se laulaija on kierosilmäinen perusjuntti mansesta. Onneksi ne ei ole koskaan esiintynyt ulkomailla niinkuin Leningrad Cowboys joka mokasi koko Suomen jenkeissä Lollapalooza festareilla. Silloin hävetti olla Suomalainen.

New Again…by Scott & Tina Castleberry.

youtube.com/watch?v=ZzmRYv7rVOg

Sakari Kuosmanen ~ Äiti (La Mama) :laughing:

youtube.com/watch?v=HJYJgkwvdOc