Mistä voi tilata/ostaa ruiskuja ja neuloja ?s

Voiko apteekista ostaa esim 100kpl ruiskuja ja neuloja kerralla ? minkä hintaisia ne on ? onko joku paikka netissä mistä voi ostaa kys tavaraa ?

Apteekissa maksaa 3 ruiskun+neulan “stoppipakkaus” 2 euroa, yksittäiset ruisku+neula 60snt. Mutta vinkistä saa ainakin tikkurilassa arkena viidet, perjantaisin 10:t värkit ilmaiseksi, ja jos vie käytettyjä sinne niin helposti irtoaa jopa sadat värkit kerralla mukaan, myös klikkikuppeja, filttereitä ym saa.

Voi ostaa mutta en usko että myyvät 100 kpl kerralla? Päivystyspakkaus taisi maksaa jotain 5 euroa, siinä on yksi ruisku ja kanyyli. Aika hintavaa.

No mun tiedot asiasta olikin näköjään vääriä. Olivatkin edullisempia.

joo ei ne maksa ku 2 euroo 3kpl. siin on putsausaine ja värkit. mut ongelmana on se että kaikki kaupungin apteekit ei niitä myy, eli pitää tietää mistä lähtee hakee niitä…

sit kun niitä on, niin saahan niitä omasta paikasta sitten vaihdettuu. täällä päi on iivee, missä saan vanhojen tilal uudet plus putsauslaput, kuivatlaput ym. mutta täällä niitä saa vain sen verran kuin viekin.

Juu toi on vittumainen että joka paikas ei niitä myydä, en kyl ymmärrä minkä ihmeen takia ei, siitähän on vaan pelkkää haittaa että jätetään myymättä :F

25 senttiä neula ja ruutta tuplamännällä täälläpäin. Ne on eri hintasia eri paikoissa. Ainakin sillon oli kun niitä vielä tarvitsin…

Kyllähän niitä voi sen 100kpl molempia ostaa apteekista kerralla mutta nehän on sitten sen 60cnt ruisku+neula yhteensä että laske siitä paljonko tulee maksamaan.

Voi johtuu siitä, että esim jossain syrjäsemmässä apteekissa mummot ei uskaltais olla töissä ku nistit ramppaa hakemassa neuloja :open_mouth:

Noi ennakkoluulot on kyl naurettavia mitä ihmisillä on, miks ihmees jengi oikeesti kuvittelee että narkkarit jotain riehuis ja mellakois ku ne käy vaikka ostoksilla.

Eikä nuo oo ainoat ennakkoluulot mitä noilla vanhoilla mummoilla on :stuck_out_tongue:

Pointtihan on se, että apteekit on yksityisiä yrityksiä. Tokihan niillä on tietty velvollisuus esim. myydä reseptilääkkeitä mutta ei ruiskuja. Kun paksusti voiva apteekkari sitten päättää, mitä hänen putiikissaan myydään, niin juttu on selvä: ruiskuista tulee minimaalinen voitto verrattuna mummojen pilleriröykkiöön. Ja mummo ei luota kuin toiseen mummoon (keskimäärin), niin apteekkari koettaa pitää kaikki muut asiakkaat loitolla.

Ruiskuja ja neuloja saa ilmaiseksi terveysneuvontapisteistä eri puolilta Suomea.

(Netti)kauppojen yhteystietoja ei saa Plinkissä antaa.

Toimitus

tuossa linkissä väärät tiedot ainakin tältä alueelta. ei hirveästi heittoa mutta päivät ja henkilöt ym. vääriä. :unamused:

Kuulin muuten jutun että ruottis ei myytäis värkkejä ollenkaa, mahtaa olla kova bisnes kuskata suomesta niitä myyntii :open_mouth:

Ja miks ne apteekeis myy ees niitä värkkejä, kun pelkäävät nistejä niin paljon. Ja joku fakin proviisori tulee aina et “Mitäs asiaa? :imp: JAA ETTÄ HUUME NEULOJA??”

Saman jutun olen kuullut minäkin. Hiukan epäilyttää kyllä, mutta en uskalla mennä kyselemäänkään.
Mistä ne hUUmehörhöt sitten värkkinsä ostaa?

Jos asiat tosiaan noin huonolla tolalla Ruotsissa niin en kyllä ala anrkkariksi ruotsissa. Muutenkin vituttais olla ruotsalainen narkkari. Vähänkuin hanoin pojat nuorena. Ei ihme jos on huumeongelmaa kun taudit leviää.

noh, en mä tiedä pelkääköne mutta mulkoilee ainakin helvetin pahasti kun niitä värkkejä pyytää :smiley:
pitää sit vaan mulkoilla takas :laughing: :laughing:

Ei minua ole kyllä kertaakaan katsottu millään tapaan kieroon apteekissa asioidessani. Ehkä ei aivan joka kerta ole ollut ystävällistä palvelua, mutta asiallisesti ovat kuitenkin homman hoitaneet.

Hinnat vaihtelevat jo apteekkikohtaisesti kaupungin sisälläkin. Päivystyspakkauksen saa usein pariin euroon. 1,80 taitaa olla aika normihinta.