Millaisia vieroitusoireita Panacodista?

Olen käyttänyt lääkärin määräyksestä Panacodia n. 3 kk. Ekat 2 vk joka ilta yksi. Sitten kivut laantui ja pidin taukoa. Toka ja kolmannessa kuussa joka viikko 2-3 pvnä 2, sit 1, sit puoli. Jouduin lopettaan, kun sappi oirehtii ja tuli itkuisuutta. Näiden 3 kk aikana on kehittynyt ahdistusta. Nyt on myös tuskaisuutta, nousevaa paniikkia, tekis mieli kohta hyppiä seinille. Voiks nää olla Panacodin vieroitusoireita? :question: Vai onko psyyke muuten menossa huonoon kuntoon? Oxamin-bentso on onneksi auttanut.

Ei ole, lanttu on sulla ilmeisesti lahoamassa :frowning: .

Suht lievät opiaattiviekkarit on odotettavissa. Pari viikkoa voi olla vähän unettomuutta ja levottomuutta mutta kyllä tuosta selviää kun päättää selvitä!

ja paskan vitut tosta määrästä mitää refloi tuu, subbanaakin voi huoletta vetää 2mg viikossa ilman refloi, tolet tosin nousee niin et ei oikein loppu viikosta skulaa kunnol ilman mausteita, ja noin 0,3mg(maanantaina 0,2 ja peerjantaina 0,4mg) on varmasti voimakkaampi ku pari pannaria tosin pidän kyllä pari päivää paussia viikossa jos meinaa ottaa seuraavankin viikon.

on taas taidettu jollekkin liiotella pannarin riippuvuus potentiaalia ja kauheita refloja