Miksi tässä piti käydä näin?

Olen entinen narkki. Alkoholia join enimmäisen kerran 14-vuotiaana, josta sitten 15-vuotiaana siirryin ekstaasiin, lähinnä viikonloppuisin. Sitten kuvioon tuli amfetamiini ja kannabis, jota käytin krapulalääkkeeksi… Tätä kesti muutaman vuoden, ja sain sitten kuulla olevani raskaana. Lapsen isä jätti minut, ja on sitemmin kuollut. Raskausaikani käytin satunnaisesti huumeita, mutta lapseni syntymä muutti kaiken. Nyt oma lapseni on 15-vuotias, ja hän jäi kiinni amfetamiinista. Hän ei tiedä taustoistani, enkä tiedä pitäisikö minun kertoa. En oikein tiedä miten pitäisi suhtautua. Lapseni vaahtoaminen siitä etten tiedä millaista se on ja käski olla hiljaa. Nähtävästi on siis jo jonkin aikaa käyttänyt… Iski itselläkin himot.

Tää kirjotus on taas provo… Missäs käytit sitä essoja +15v sitten kun se on “rantautunut” huume-piireihin ja etenkin Suomeen vasta 2000-luvun tienoilla? Tästä tuli nimityskin Desing-huumeet, joka on ilmiö alkanut MDMA:sta. Jos olisit vetän kamaa tietäisit kyl tasan tarkkaan miten puhuisit sekä näkisit kyllä kamankäytön. Trollia ei kannata ruokkia mut muille tiedoksi! :laughing:

mistä näitä ässiä oikein tulee?

ite rouskuttelin nameja jo 90-luvun puolivälissä eräässä etelä-suomen kaupungissa, jossa niitä oli tarjolla enemmän ku jakso vetää!