Mikä lääke??

Tämmöinen pilleri, valkine, pyöreä, takana lukee ORN 14? Kiitti jeesistä!

Siis valkea, ei valkine :smiley:

noi inkkarit kyl on ihan tehokkaita ja muutenkin hyvii lääkkeitä voi ottaa päivälläkin jos on tolee ettei nukahtele sit kesken päivän mut toimii pitkää kans pitkää aikaa, ei oo tullukkaan eteen 5-6vuoteen on vissii aika harvinaisia…

mikä lääke mahtaa olla tälläinen, pyöreä valkoinen, halkasuviiva ja päällä teksti ORN 347?

En kerro, mutta jos kirjoitat “ORN 347” googleen niin etköhän saane sen selville.

Ainakin sillä on sellainen viihdearvo, että koko teidän porilainen moposkootterikerhonne on siitä yhdestä tabusta viikon sekaisin. Niin kovaa kamaa, ettet ole kuule koskaan nähnytkään, vaikka melkein kaiken oletkin jo kokenut. Ole varovainen sen kanssa :wink: .

Ei helvetti, älkää sekottako garionia porilaisiin ja tähän lähiympäristön kerhoihin, kiitos. Kaveri on vain katsonut liikaa Sons of Anarchya. ja muutaman kerran käynyt porin yhdellä kerholla, ei omista liivejä tai mitään muutakaan. sen verran kaverista tiedän.

Edit: Tosin tuosta mopoista/skoottereista en tiedä onko garion sellaisen “kerhon” saanut kyhättyä jonnekin porin perukoille…
Ja oliskos se ipsatol, näin näppäränä porin vieressä asuvana, ja 20vuotta porissa asuneena näppäränä googlen käyttäjänä löytyi tälläinenkin linkki http://spc.nam.fi/indox/nam/html/nam/humpil/2/499732.pdf

Addie, älä nyt ota noin vakavasti :slight_smile: . Kaikkihan sen tietää, että garion on “iso poika” vain oman päänsä sisällä. En tunne tyyppiä, enkä haluakaan, mutta kyllähän nuo sen neronleimaukset on tulleet tutuiksi netistä, muualtakin kuin Plinkistä. Ja on saattanut saada jonkun kerhon taas pystyyn sivupersooniensa kesken.

Juu en minäkään henkilöä tunne, vaan sai erään kerhon sivuilla myös, noh, sainoisinko hilpeyttä aikaan ehdoituksillaan siellä :laughing: Oli myös minuun yhteyttä perustettaisiinko kerho ja saisin olla jopa yksi perustaja jäsenistä :open_mouth: :smiley: Toki kerho olisi ollut sellainen missä ei ole moottoripyörällä väliä?? edes, että omistaako sellaisen… minulta meni siinä vaiheessa jo pointti hieman ohi :smiley: Muistaakseni? uhkaili myös DM:mää vai jotakin muuta jollakin kerhojutuillaan aikoinaan?? Toki jos kerhoilla käy vain itsepönkitystä hakemassa?, että se ego kasvaisi niin sitten on jokin pielessä… :smiley: Toki itsekin käyn muutamissa tietyissä kerhoissa, mutta jäsenet ovat omaa tuttavapiiriäni / armeijakavereita yms ja tietysti parhaat jatkotkin yleensä, eihän sitä baarin jälkeen kotio mennä vielä kun valo on tullut :slight_smile: Muistaakseni garion kyseli liivejäkin eräästä paikasta, voiko saada OSTETTUA ne… En ole henk. koht. vielä yhtäkään kerhoa kyllä kuullut, että olisi ottanut edes hangaroundiksi, töihin / liivejä (prospecteja edes) annettu ellei ole hd alla, “työhistoriaa” ja suosituksia. :laughing: Muistaakseni ehdoitukseen kuului myös aikoinaan joskos hän/jotkut? voisi perustaa “alajaoksen” eräälle mc:lle :slight_smile: Ei siinä mitään, garion on hilpeä kaveri, eikä ole kyllä aiheuttanut paheksuntaa ainakaan minun kohdallani, hilpeyttä lähinnä, kysymykset välillä vähän ummm… omaa luokkaansa :mrgreen: Mutta jokainen tyyliillään :unamused:

Voi vittu mita jengia taalla, juu en ole tosiaan minkaan kerhon kannattaja paitsi Breath Green Crew 420. Eli jospa nyt palattaisiin asialliselle linjalle.

Nyt haluaisin tietoa seuraavasta ryynista. Valkoinen syvauurre keskella ja uurteen molemmilla puolilla on iso m kirjain.

Minkä kokoinen, minkä mallinen? kalvopäällysteinen?

Koko on siina tenoxin luokkaa, pyorea eika ole kalvopaalysteinen.