Mielenterveyden teemaviikko Lataamossa vk 36

Ensi viikolla, 5.-11.9., Lataamossa vietetään mielenterveyden teemaviikkoa!

Paikalla on ammattilaisia ja vertaistyöntekijöitä Mielenterveyden keskusliitosta vastailemassa kysymyksiin ja keskustelemassa haluamistanne mielenterveyden teemoihin liittyvistä aiheista.

Voit kysyä anonyymisti muun muassa hoitoon pääsemisestä, erilaisista kuntoutumismahdollisuuksista ja vertaisuudesta. Voit myös tiedustella, mistä ja miten voisi saada terapiaa ja olisiko siitä hyötyä sinulle. Autamme myös sosiaaliturva-asioissa ja kerromme, mitä tukia voi hakea missäkin tilanteessa ja mistä niitä haetaan sekä mihin ottaa yhteyttä solmuun menneissä raha-asioissa. Vastaamme kysymyksiin ja kommentteihin vuorokauden sisällä.

Kysymyksiä voi ensi viikolla jättää suoraan Lataamoon tai vaihtoehtoisesti anonyymin verkkolomakkeen kautta jo ennakkoon. Lomakkeella tulleet kysymykset me Plinkin työntekijät sitten välitämme palstalle.

Tervetuloa rohkeasti juttelemaan mieltä askarruttavista aiheista!

Tässä Mielenterveyden keskusliiton toiminnanjohtajan Olavi Sydänmaanlakan tervehdys teemaviikon osallistujille.

Hienoa, että pääsimme mukaan.

Hyvää huomenta ja tervetuloa mielenterveyden teemaviikolle. Mukava olla mukana. Kysele rohkeasti mieltäsi askarruttavista mielenterveyttä koskevista asioista, vastailemme parhaamme mukaan. :slight_smile:

Terve!

En nyt koe mitään pakottavaa tarvetta avautua, mutta mietin onko ketjut tarkoitettu vain kysyjille ja teille “Ammattilais vastaajille?” Eli jos kokee jotain vastaavaa (mitä kysyjä kokee) tai tulee mieleen jotain, niin voiko ketjuun kirjoittaa. Toisin sanoen onko keskustelu näissä ketjuissa sallittua?

Moi

Tottakai saa osallistua keskusteluun! Sana on vapaa kaikille :slight_smile:

terkuin,
toimitus