Metyylifenidaatti seuloissa??

Kävin antamassa seulat, jotka oli muuten puhtaat, mutta suureksi yllätykseksi testistä tuli metyylifenidaatille positiivinen tulos. Ei ole mitään ADHD-lääkkeitä, tai muutakaan mitä olisin ottanut, joka selittäisi positiivisen tuloksen!! Mikä ihme voi tuottaa positiivisen tuloksen. Käytössä on citalopram, mirtazapiini, ketipinor, opamox ja melatoniini… lisäksi syön monivitamiinia, B12, D-vitamiinia, ashwagandhaa ja rauta-lisää. Mikä ihmeen selitys tälle voi olla?

Kuulemma klinikalla on käytössä uudet testerit, joissa mitataan myös tuo metyylifenidaatti.

^Metyylifenidaatin pitäisi kunnon testeissä näkyä kahtena erilaisena aineena.

Jos ne kumpikin on positiivisia (lisäksi näiden aineiden puoliintumisaika on kohtuu lyhyt) niin vaikuttaa perin mystiseltä.

Kannattaa pyytää tarkemmat seulat ja muistaa lisäravinteiden suhteen olla tarkkana minkä firman tuotteita käyttää.

Okei, melko edistyksellistä, en tiennytkään että on olemassa testejä jotka erikseen osoittaa nimenomaan metyylifenidaatin (luulin että se näkyy vaan positiivisena tuloksena amfetamiinien kohdalla).

Itse mietiskelen tässä näkyykö lisdeksamfetamiini seuloissa positiivisena amfetamiinien kohdalla ja jos niin kuinka kauan edellisestä käyttökerrasta? Mietiskelen myös, näkyykö Lyrica (pregabaliini) seuloissa? Ja jos Lyricaa itsessään ei seuloissa erotella, niin voiko se antaa positiivisen tuloksen bentsojen kohdalla? Vaikka bentsoja ei oliskaan nappaillu?