Tervehdys arvon juo… vähentäjät!
Kuten kautta aikain, ruoka ja juoma ovat kuuluneet erottamattomasti yhteen. Joillekkin ihmisille, kuten allekirjoittaneelle, juoma on kuulunut enemmän… öö… yhteen! Ruokapuolen krediitit lankeavat näillä uusaduttomien mailla eittämättä semmoisille kulinaristististen tähtihetkien tarjoajille kuten Atria, Saarioinen, Pirkka, Rainbow…
Kautta aikain, on myös ylistetty erinäisiä juomia jotka sopivat erityisen hyvin tiettyjen ruokien kanssa. Allekirjoittanut taas on huomannut, että kaikki alkoholia sisältävät juomat tekevät kaikista ruo’ista erityisen maukkaita. Varsinkin jos ne nauttii ennen ateriaa. Aperatiiviksi kai näitäkin kutsutaan.
Tämän vuoksi tahdonkin kysyä, arvon vähentäjiltä, että mitä juomaa suosisittelette ja minkä ruoan kanssa? Mitään hirveän fiiniä en toki odota, onhan omakin menuni hellyttävän alkeellinen: 3,5 desiä raakaa rommia, jonka nauttimisen jälkeen valmistetaan valmistiskiltä metsästetystä karjalanpiirakasta, hampurilaiskastikkeesta, kalkkunanakeista, sekä juustosta mitä erinomaisin juoppo-masterchefin iltapala!
Yksinkertaiset että kyvyttömät ihmiset, kuten allekirjoittanut, tyytyvät hädintuskin ihmiselle kelpaavan einesruoan yhdistelemiseen. Mutta olisi kuitenkin kiva tietää arvon vähentäjien keskuudessä, että onko olemassa minkäänsortin toteuttamisen soveltuvia komboja, joilla saisi edes hetken ajaksi itsetuntonsa Gordon Ramsey -tasolle?
Bonuskysymys: Juodaanko ruoanlaitton tarkoitetut viinit etukäteen, ruoan jälkeen, vai tuhaltaanko koko kallisarvoinen nektari paistinpannulla jonkun ankan iloksi?
Yst.terv.
- Ehkä joskus ihan oikeaa ruokaa tekevä