Maistiton maaliskuu

Nyt se alkaa. Hyvää maistitonta kuukautta kaikille vanhoille ja uusille plinkkiläisille.

Mukana olen tietysti, putkaani vartioiden :smiley:

Mä ilmottaudun mukaan kannatuksen vuoksi.

Tottahan maaliskuu17 katsoo mitä maaliskuu18 tuo tullessaan…

Mukana!

Minä kans!

Kerro hauskalla kuvalla elämästäsi, minä esim. olen kissaihminen

Kuvan ei tartte olla omasta albumista, minulla ei ole noin pitkää kissaa. Päätä itse, mutta ei mennä mauttomuuksiin. Pornokuvat ovat kielletty vaikka olisi kuinka rakas harrastus sinulle. :smiley:

Jepulis, ei muuta kun kuvaa etsimään ja sitä tänne värkkäileen. Kuinkahan tään tekniikan kanssa taas käy. Perunapellossa onneksi paljon lunta jos sattuu läppäri sinne lipsahtamaan. :smiley:
Juulian kissa on ottanut kunnon putken. Mitä lie kisun mielessä pyöriskellyt?

:laughing: :laughing: :laughing: Tuolta kannalta en kuvaa osannut ajatellakaan.

Maistittomalla mennään, vaikka vaikiaa on ollut.

Nyt alkaa tosin viinapiru höllentään otettaan ja mun on selkeästi helpompi hengittää. Taisin hymyilläkin aamulla… Enkä muuten katsellut dokausuniakaan viime yönä… Viikko oli kyllä yhtä vittusaatanaa, mutta ohi mentiin oikein taitavasti. Hyvä minä! Nyt vahvempana tokaan erään, koska tuolla se odottaa jossain kulman takana keräten voimia…

Kiitollinen olen kaikesta ja eniten vituttaa kylmyys.
Jätin tahallani voin yöksi pöydälle, jotta voin tarkastaa sen kondiksen aamulla. Se oli täysin ennallaan. Meidän asunnossa on siis likimain sama lämpötilä kuin jääkaapissa. Eteisestä ei kenkien mukana tulleen lumipaakutkaan ollut 12 tunnissa sulaneet. Lattianrajalla on pakkasta. Rintamamiestalojen ihanuutta. Onneksi tämä eloni jatkuu kerrostalo-olosuhteissa viikon päästä, kun pääsen vihdoin muuttamaan.
Jos joisin vielä, niin täällä palelisin sielullani ja soluillani vielä seuraavat 5 vuotta. Tiedätte varmaan, miten vähän ihminen saa aikaan, kun viinilasi roikkuu kokoajan toisessa kädessä. Sitä muuttu kirjaimellisesti yksikätiseksi, ja kaikkien asioden hoito on vain vasurin varassa. Onneksi oikeakin on nyt vapaa auttamaan.

Mukavaa ja toivottavasti pian lämpenevää maaliskuuta Lopettajat!

Olen mukana.

Päivis sulla hyvä toi allekirjoitus. Siinä on sitä jotain ja paljon.

Mukana olen. Kuvahaaste on kans hieno juttu, heti huomenna jonkun kuvakulman omaan elämääni katselen ja nappaan kuvan. Tällä kännykällä en osaa kuvan suhteen muuta kuin just ottaa, täytyy pönttökoneella laittaa nettiin. Tämä plinkin ohjelma kun ei taida antaa laittaa kuvaa suoraan omalta koneelta viestiin vaan pitää ensin heittää jollekin palvelimelle ja viestiin linkki. Ei se iso mutka ole mutta ei onnistu minulta vielä kännykällä…on niin tuhertamisen tuntuista muutenkin pienellä näytöllä ja kärpäsenpaskan kokoisilla näppäimillä.

Ja lähti sit tuplana viesti…otin pois.

Mäkin tuun mukaan…mutta en osaa liittää kuvaa tänne! :confused: …voisko joku neuvoa?

Onnistuuko ihan vaan kopioi ja liitä menetelmällä?

Niin totta tuo yksikätisyys. Tänään vihdoin, kahden vuoden suunnittelun jälkeen, sain paikattua sohvan kulman jota rakas kissani on käyttänyt raapimispuuna. Purin paikka-aineeksi samasta kankaasta tehdyn tyynyn, pimmeellä ei erotu paikka mitenkään. Toinen kulma jäi vielä korjaamatta kun alkoi rannetta pakottaa, ei ollut ihan kevyttä hommaa paksua kangasta siihen päälle ommella. Jatkan huomenna jos käsi sallii, viikonloppuna ainakin.

Kiva Fazerina, että sinulla on lämmin asunto tiedossa, ei kovin herkulta kuulosta tuo nykyinen.

Metsien mies:
Ota tämä vastaus-ruutu ja paina tuosta yläreunasta “Img”
Valitse toiselta välilehdeltä kuva ja kopioi sen osoite. (Hiiren oikean puoleista näppyä painamalla tulee valikko. Kopio kuvan osoite, älä kuvaa.) Mene tuohon kahden hakasuluissa olevan Img:in väliin ja liitä osoite siihen. Näkyviin tulee se kuvan osoite mutta lähettäessä se muuttuu kuvaksi. Ennen lähettämistä voit tarkistaa esikatselusta onnistuiko.

Itse ottamia kuvia en osaa tänne laittaa. Metsänreunan mies näyttää osaavan, ehkä hän valistaa miten ja mihin ne pitää ensin tallentaa.

Kiva kun innostuitte, odotan kuvia into pinkeenä.

No höh…ei onnistu… täytyy jatkaa harjoittelua… on tällä tabletilla ilmeisesti vaikeeta… :wink:

Kiitos Julialle avusta silti…tohon ylös piti tulla kuva vanhan mallisesta toyota land gruiserista