MACA

Kellään käytännön kokemusta tästä jauheesta?

Macalla on kolme vaikutustapaa. Se on voimakas adaptogeeni, joka tukee munuaisten toimintaa, lisää fyysistä suorituskykyä, antaa energiaa ja lievittää stressiä. Adaptogeeni on termi, joka annetaan lääkinnällisille kasveille joiden avulla keho kykenee mukautumaan (adaptoitumaan) haastaviin olosuhteisiin - esimerkiksi stressiin. Lisäksi se tukee sisäeritystä ja tasapainottaa hormoneja sekä on seksuaalitoonikumi, joka parantaa sekä miesten että naisten hedelmällisyyttä.

Macaa käytetään impotenssiin, erktiohäiriöihin, lisäämään elinvoimaa, vaihdevuosiongelmiin lievittämään mielialavaihteluita ja kuumia aaltoja sekä helpottamaan limakalvojen kuivumisesta syntyviä ongelmia. Lisäksi macaa käytetään säännöllistämään kuukautiskiertoa, selkeyttämään mieltä, parantamaan muistia, helpottamaan masennusta ja parantamaan unenlaatua.

Perinteisesti macaa on käytetty mm. seuraavien vaivojen hoitoon:

 • Anemia
 • Krooninen väsymys
 • Masennus
 • Seksuaalinen haluttomuus
 • Aliravitsemus
 • Kuukautishäiriöt ja menopaussi
 • Heikko muisti
 • Vatsasyöpä
 • Vastustuskyky
 • Stressi
 • Muistin parannuskseen ja keskittymiseen
 • Kilpirauhasvaivat
 • Uniongelmat
 • Verenpaine ja kohonnut kolesteroli
 • Tuberkuloosi

Radio Rockilla testattiin tätä mönjää tänään.
Ainakin piristävä vaikutus ja naisen pääkuuppa oli mennyt myös tutkalle.
Onko nyt jo joku maistanut kyseistä luontaistuotetta?

poikaystävä joskus osti tätä, ei huomattu mitään muuta kun että pahan makunen. :smiley:

Tästä super-foodista oli juttua jossain 45 minsaa tms. On näitä Suomen julkkiksia ja tekee töitä ilmaiseksi. Mukaan kuului ainakin Salkkareista tuttu Niko ja talentin kakkoseks tullu Saara sekä muita pikku-julkkiksia. Siinä selviteltiin kun kaikki teki töitä ilmaiseksi ja kirjoitti blogiin kaiken mitä teki. Julkisuuden takia ala-ikäisiä tyttöjä kutsuttiin mukaan ja tähän liittyi myös hopearahat joita talletettiin Virossa veron takia. Eli muutamat tyypit omisti ketjun tai kuulu rinkiin mukaan. Noilla hopeakolikoilla pýstyi ostamaan jostain Tamperelaisesta kaupasta/kahvilasta tms. tuota superruokaa jne. Oli laajentamassa Hesaan. Oli myös suklaata ja seksiä bileet mut seksiä ei näkynyt…

Noista super-ruuista oli jäänyt jopa yli 40% tulliin kun sisälsivät eri kemikaaleja. Vaikutukset joko tunsi tai ei tuntenu; riippu yksilöstä. Eli tuo on täyttä bullsihittiä, etenkin kun nää ihmiset saa bloggaamisen kautta hurjat tuotot vaikka tekee ilmaistöitä… Mikä näyttää liian hyvältä, on todennöisesti liian hyvää ollakseen totta… Ei sitä myytäis kalliilla hinnalla suomessa jos se päihdyttäis, samalla tavalla vois myydä kahvia jos olis uus tuote…

"Silverbank on herättänyt sosiaalisessa mediassa jopa kulttimaista hypeä. Se on herättänyt myös huomiota ”suklaata ja seksiä” -bileillään sekä palkkaamalla alaikäisiä.

Yritys myy hopeaa, mutta siihen liittyy myös vahva superfood-elementti. Silverbankilla on Helsingissä Silverclubkerhotila, missä järjestetään illanistujaisia." lähde. Samat omistajat omistaa Silverclubin ja myy tuota superruokaa ja juomaa sekä pyörittää koko läpinäkyvää huijausjuttua. Kannattaa lukea vähän enemmän, toiminta perustuu juuri sille että se on niin läpinäkyvää ja ainakaa tuon 45 min toimittaja huomannu mitään vaikka paria tuotetta maistoikin. Sama ku söis tosi paljon noita raaka-aineita sisältäviä ruokia… :unamused: Taas juttu saa lisää julkisuutta… :laughing: :smiley:

hmm…oon eri mieltä,lopetin pirin iv-käytön helmikuun alussa ja mietin millä helvetillä kemikaalin aiheuttamii tuhoja (fyysisiä) voisin edes yrittää korjata …mieli myös oli niin maassa mutten yhtään bentsoo enkä muutakaan ryyni kemikaalii uskaltanu enää päähäni päästää ,pelkäsin että päätyisin tappamaan itteni mut se ei nykyiseen elämäntilanteeseeni oikein sovi…longstoryshort…alotin raaka kaakaon ,kakaonibsit sisältää seratoniiniä ja sitä lisäsin joka päivä pikkuhiljaa ,nviikon käytön jälkeen selkeä ero,löysin jo hymyn itsestäni ja aamuisin aurinko nousi eikä kaikki ollukkaan loputonta yötä…alotin myös macan käytön 2rkl päivässä ja tulokset kyllä näkyvät ihossa ,hiuksissa,kynsissä ja pirteenpänä mielenä .muutama muu superfood-tuote myös käytösssä enkä kadu , tein totaalisen ruokaremontin muutenkin ja poistin E koodit safkoista ,kemikaalit joista en kuitenkaan luovu on,nikotiini,kofeiini,THC ja satunnainen alkoholi :wink:

Mä lasken sit superfoodiks myös esmes soijarouheen. Sisältää enemmän protskua ku yksikään myytävillä olevista juomista/muista palautumistuotteista ja kuitua 16% (protskua 52%). Mulle on niin itsestään selvää että syön terveellisesti ja usein itse tehtyjä ruokia, että ei tarvitse mennä ku ravintolaan tai pizzeriaan ni samantien menee maha sekaisin. Mut tuolla kun on tuo goji-marja ni oikeasti jos siinä on se 100 vai 1000 kertaa enemmän c-vitaa ku appelssiinissä ja oliko se 2 vai 3 aplaria/pv riittää ihmisen c-vitskun tarpeeseen. C-vitamiini on vesiliukoinen eli kaikki ylimääräinen tulee ulos…

Tuonne voisi lisätä mustikan ja monia muita todella paljon hyviä ainesosia sisältäviä kasveja; puhumattakaan itse kasvatetuista. Mutta kyse on siitä, et ne tuodaan ulkomailta. Oli huvittavaa että tullista ei ollut päässyt läpi kuin reilu 40% tuotteista koska sisälsivät liikaa esim. joitan metallinmääriä tms.

Mulle se super-food on lähikasvatuksessa (mielellään ihan itse kasvatettua) tuotettua aitoa, terveellistä ruokaa josta saa tarvittavat hivenaineet ja mineraalit… Saan kyllä ulkomailta noita ruokia paljon halvemmalla pyytämällä ihmisiä tuomaan. Muutenkin kun on joskus ollut sh:tä niin tiedän mistä ruoka-aineista saa mitäkin ja minkä verran mitäkin tuotetta voi syödä että määrätyt rajat näissä kertyvissä aineissa (a-, d ja e-vitamiinit sekä useat muut) eivät ylity tai alitu. Tietenkin syömällä tulisi tarvittavat aineet saada, mutta harva tahtoo/osaa/viitsii syödä sellaista ruokaa josta saisi kaiken tarvittavan… Ei ennen ollut super-foodia (kun kaupoissa ei myyty puoltakaan sitä mitä nyt myydään), mutta ihmiset saivat kaiken tarvitsemansa syömällä monipuolisesti ja kausiluontoisesti. Sienet, pavut, linssit, erilaiset jyvät, kala, liha/&soija, hedelmät, vihannekset, marjat jne jne. Kaiken lisäksi sienet, marjat ja kaiken muun minkä viitsii kerätä luonnosta saa ilmaiseksi ja aivan takuulla on tuoretta… Siinä vasta superruokaa onkin, eikä tarvitse tod. tuoda toiselta puolelta maapalloa… :slight_smile: :wink: