lyrica 300mg vaikutus aika + piri

JOTTA VASTAUKSIKSI EI TULE PELKKÄÄ PAASAUSTA MITEN KANNATTAA JÄTTÄÄ HUUMEET VETÄMÄTTÄ. Mainittakoon että 7vuoden riippuvuus kaikkeen on nyt loppunut melkein kokonaan 2 viimevuoden aikana jolloin omasta tahdosta ollut useita 3vk-3kk ja nyt alkuvuodesta 4kk päihteettömiä jaksoja. nyt (riippuvuuden jatkamisena pitämääni) korvaushoito korttia käännetään ensimmäisen ja viimisen kerran jonka jälkeen tähän aikaan ensivuonna kaikki huumeet ja niihin liittyvät ystävä ovat muisto vain. niin syvältä paskasta noustu normaalien ihmisten kriteerit täyttävään elämään jota varjostaa enää pallo viikossa niminen paha tapa. tämä nyt päällä oleva kombo lähinnä “vanhojen hyvien/paskojen aikojen kunniaksi” korvaushoidon kusitestit alkavat pian ja kun toteavat vain subun näkyvän aloittavat buvidal hoidon. jota odotan sukat jalassa pyörien. piikki mahaan viikossa ja kadulta osto ja päivittäinen vetämis tapa ovat historiaa.

sitä muuten olen miettiny miks noin +200 tuntemaani kh potilasta jatkavat katu huumeiden käyttöä eivätkä jätä sitä taakseen ja hae töitä mihin pääsee nolla kokemuksella? itsellä koulun huonoimmat arvosanat ja 6vuotta pelkkää huumeiden myyntiä takana. silti onnistuin haastatteluun panostamalla tosissani saamaan työpaikan heti ja tällä palkalla 10k ulos otto maksettu kesään mennessä pois. 1/3 neki perkule nappasivat kuussa eikä tietenkää saanu sovittuu maksu suunnitelmaa.

RAITISTUMINEN ALKAA KAIKKIEN ADDIKTIEN ELÄMÄSTÄ POIS JÄÄMISELLÄ JA MUUTOLLA PAIKKAAN MISSÄ ET TAPAA NÄITÄ HENKILÖITÄ. NUMEROT, SOMET JA KAIKKI MAHDOLLINEN POIS KÄYTTÄJIEN NÄKYVISTÄ. niin ja tutustu mahdollisimman moneen ihmiseen kenellä ei huumeista ole kokemusta eläkä paljasta huume historiaasi myöskään heille elleivät jostain selville saa. VITARAN VAIKEETA TIEDÄN MUT NÄMÄ SE RAITISTUMINEN VAATII

elikkä vauhtia alla ja hyvää onkin, MUTTA unohdin aivan täysin syöneeni 6 lolia 3h ennen vetoja. ihmettelin kun eipä euforisia nousuja juurikaan mut muuten olo niinkuin pitää.

eli siinä vähä infoo olosta ja varsinainen kysymys on seuraavanlainen.
– yks 300mg lyrica tossa ja kelasin et jos se nyt jotenkin buustais ees vähä tai jotenki tulis “euforisempi” olo tai sinne suuntaan. Elikkä siis kannattaako
(1.) syödä tollasenaan vaan kapseli suuhun noin tunnin vaikutus ajalla
VAI
(2.) puranko kapselin sätkäpaperiin pommi tyyliin jolloin sulais nopeemmin ja teho olis kai yhtä maximaalinen mut vaikutus alkas aikasemmin kun sulais ns heti.
(3.) sitäki kelasin jos sekotan sisällön klikkiin ja juon sen vaa + mukillinen tai pari vettä vie pääl?

nokitusta ja piikitystä turha ees läpällä heittää kun kymmenet tälläiset kerrat vuosien varrella todistanut ja paremmin toimii syötynä jos noilla muilla edes lainkaan toimii.

(tiedän ettei henki lähe kun vuosia sitten sellasia seka annoksia et ei kyllä pitäs henki pihistä enään)

tuli pitkä postaus ja vähä paasauksenki puolel meni mut no… ei varmaan yllätä jos on kiskottu muutaki ko pulkkaa kirjotus hetkel?

Moi! Tulee vastaus vähän myöhässä eli tuskin Lyrica-hommaan aihetta palata… Mutta noin muuten halusin vaan toivottaa tsempit puhtaampaan elämään! <3 Sulla on selkeästi sisäistä voimaa.
Ei täs universumissa ole mitään yhtä oikeaa tapaa olla ja elää. Jokainen ite valitsee ne elämänarvot ja tavat minkä mukaan pyrkii elämään. Rehellisyys, lojaalius ym.

Eikä saa vaatia itseltä liikoja vaan sopivasti omien voimien mukaan. Elämä on meitä varten! :slight_smile:

Näin se on et eroon kaikista käyttävistä. Näin tein myös itse ja alko myös samalla pois. Kyllähän se vaatii helvetin moisen onnistumisen. Tosin itsellä oli viihdekäytössä mut usein. Baariin ei voinnu lähtee ilman. Itsellä kuin varmasti monella myös psyykkistä oireilua ja siihen saa “mahtavan” avun illaksi… Kävin sit lääkärillä, lääkkeet masennukseen mut niille hoitoresistentti. Vuosia ollut resepti pamiin ja eihän se enää auta. Vuosien ajan valitin et diagnoosi yleistynyt ahdistuneisuushäiriö ja sitten lyrica siihen. Ja hitto kun auttoi hyvin. Voidaan käyttää päihtymys tarkoituksella mut minulla vaikutti hirveeseen ahdistukseen. Jos päihdetaustaa tiedossa niin voi olla sit vaikee saada? Miten vaan lääkehoito on hyvin tärkeää kaikkien potilaiden kohdalla. Mulla oli alkotausta tiedossa. Itse koin että pidettiin turhaan ilman lääkettä joka muutti vointia merkittävästi. Helpommin saa korvaushoidon huumeiden käyttöön ja samalla jos käyttää aineita niin ei se haittaa…