Lsd ja Ssri

Mulla on muutamia kysymyksiä?
Kuinka monta lsd lappua voi niellä kerralla?
Mikä olisi hyvä annos lsd:tä, jos käyttää ssri lääkitystä(Tarkoituksena normaali Lsd trippi). Olen lukenut, että Ssri ja Snri lääkkeet blokkaa Lsd:n vaikutusta ja on myös omakohtaisia kokemuksia.

^ No, blokkaa, ehkä joo, mutta LSD:n ja SSRI:n kombottaminen myös lisää serotoniinisyndrooman riskiä, joten ihan sillä miettisin, onko hirveästi mieltä nostaa annoksia. Toki mm. LSD:n ja MDMA:n kombottaminen ihan tarkoituksella on varsin yleistä, koska se on monen mielestä nastaa, mutta nämä ovat aina näitä omalla vastuulla -juttuja. Mitään sulle passelisti sopivaa annostusta en luonnollisestikaan osaa kertoa. Joku asiaan perehtynyt ammattilainen varmaan osaisi, mutta sellaisia tuskin täältä löytyy.

Tradolan 100mg (SNRI) ja 130mikkiä LSD:tä oli ihan ok, ei mitään tehon heikkenemistä LSD:n suhteen vaikka tuo 100mg tradolania oli otettu 6 tuntia ennen LSD:tä. Kokemusta ssri-lääkkeen ja LSD:n kanssa ei itellä ole. Naksut eivät ainakaan joskus toimineen yhtään sen varman moni tietääkin.

LSD-lappujahan voi niellä vaikka kuinka vitusti, ei sen pitäis vaarallista olla, muuta kuin psyykeelle. Jos syöt SSRI-lääkkeitä, niin syöt niitä varmaankin ihan syystä, ja samasta syystä en suosittele Lsd-trippiä sulle.

Sitäpaitsi rohkenen epäillä että SSRI:kuurin aikana LSD ei edes toimisi.

Jos haluat trippailla niin ole kuutisen viikkoa ilman ssri lääkkeitä ja kokeile sitten 100mcg:llä LSD:tä, jos ei toimi tarpeeksi niin sitten vaan 200mcg:tä naamariin seuraavalla kerralla.

Tai jos haluat tripata niin sienet voisi olla ns. pehmpeämpi ja lyhytkestoisempi ensitrippi, käy vaikka damissa ja syö 10g:tä Atlantis tryffeleitä… :mrgreen: