Lopetus päätös

Heippa. Eka kerta kun tänne kirjoittelen, tämäkin vähän jännittää. Eilen tuli päätös että nyt loppuu pelaaminen, 20 vuotta hakannut rahoja ja velkaa 77.000€ ulosotossa ja muita sellainen 15.000€ mitä lyhennellyt.
Talo vielä pysynyt ja siitäkin velkaa mutta sitä olen lyhennellyt.

Kaikki nuo pelaamisen takia, mulla ollu tapana että jos olen hävinnyt kaikki rahat niin olen sen verran ostanut luotolle takas eli tupla häviö kun monesti tavaraa mitä ei edes tarvita :tired_face:

Mulla on todettu impulsiivinen häiriö ja persoonallisuus häiriö, mutta nyt en kertakaikkiaan jaksa olla enään lompakko tyhjä.

Olen siis 40v nainen ja mulla on 5 ihanaa lasta ja vanhin on 22v jolle eilen avauduin kun hävisin 2,500€ eli kaikki säästöt.

Laitettiin yhdessä gamban sovellus ja tää oli eka kerta kun sen nyt asensin joka paikkaan, aikaisemmin olen pohtinut mutta jättänyt laittamatta.

Nyt pitäis alkaa elämä uudella tavalla, en oo ikinä ollut vielä pelaamatta vaikka olen sitä vannonut ja vannonut loputtomiin että nyt oli viimeinen kerta.

Tää on ihan hirveä sairaus, oon ollu pelaamisen takia sairaslomallakin, masennuin niin pahasti mutta valehtelin että se olisi töistä johtuvaa.

Mulla on isä ollut ongelma pelaaja ja pienestä asti oppinut siltä kaikki.

Mulla on myös elämässä paljon tapahtunut traumaa ja huomasin peleistä kuinka pääsen pakoon sitä kaikkea, ja sit olinkin niin koukussa että vaikka kaikki onkin nyt hyvin niin olen sitä jatkanut.

En halua enään jahdata takaisin rahoja ja kuluttaa aikaa puhelimella niin että elämä menee ohi.

Mulla on ihana mies joka tietää veloista ja peliongelmasta. Mutta raukka luulee että olen jo aikaa sitten lopettanut😭
Nyt olen niin kypsä tähän tilanteeseen ja toivon että tuo sovellus auttaa, onko kokemuksia siitä? Toivon että se toimii koska en saa päästä mihinkään, jos pääsen niin aivan niinkuin minussa olisi toinen persoona joka ottaa vallan minusta😭

No, itku ei enään auta tässä vaan toivo että pääsen tästä helvetistä eroon.

Joka tapauksessa:

Mukavaa viikonloppua kaikille :heart:

Kyllähän sitä kun vähän rahaa tuli tilille niin pelasin ja kun pelaan niin pelaan kaikki, tyttären kännykällä pääsin😭 miten voi olla näin heikko, sitä yrittää saada jotain takasin mutta noillakin rahoilla olisin jonkun laskun saanut, ahistus on vaan niin kova kun laskuja liikaa enkä tiedä miten ihmeessä saisin ne ajalleen, tänään tuli ulosotto 2,600€ ja vitutus oli niin suuri että pelasin😭 oon niin masentunut että pian en jaksa enään. Onneksi on lapset, niitten ansiosta jaksan.

Hei
Vastasinkin tuonne omaan ketjuuni sinulle. Tähän ketjuun haluan sanoa, että itsekin laitoin tuon gambanin aikanaan puhelimeeni mutta huomasin myös että peliriippuvainen kyllä keksii toisenkin laitteen millä pelata kuten sinulle on käynyt. Lopulta opin myös kiertämään omassa puhelimessa tuon ohjelman joten sitä en voi henkilökohtaisesti suositella. Viimeisen stopin itselleni sain kun laitoin täältä löytyvästä sähköpostilistasta kaikille kasinoille estopyynnön peliriippuvuuteeni vedoten. Vielä näin puolentoista vuoden jälkeenkin välillä käy mielessä että pääsisiköhän jollekin sivulle vielä mutta sitten mietin kuinka vaikeaa mahdollisesti voitettujen rahojen saaminen olisi ja homma tuntuu muutenkin liian vaivalloiselta. Tätä miettiessä tulee myös mieleen vanhat paskat ajat ja pelien tuoma ahdistus joten koko homma unohtuu saman tien. Laita siis rohkeasti sähköpostia kaikkialle. Se oli ainakin minun elämäni paras päätös. Tsemppiä! :hugs:

1 tykkäys

Tätä sähköpostilistaa voi kyllä ylistää huolella ja omalla kohdalla se lopetti pelaamisen täysin. Muistan vieläkin sen keveyden tunteen kun sai ne kaikki lähetettyä ja muistaakseni veikkaus piti hoitaa vielä erikseen. Nyt en ole pelannut viiteen vuoteen ja ainoa mitä harmittelen on etten tehnyt tuota sähköpostihommaa heti kun kuulin siitä.

2 tykkäystä

Kyllä se taitaa olla ainoa paras keino tuo että sähköpostia laittaa, nimittäin minäkin äkkiä hoksasin miten eston puhelimesta voi kiertää :triumph: Ja tuo ahdistus ja kaikki paskat tunteet mitä pelistä tulee, en sitä tunnetta halua enään. Nyt kun tässä lopettanut( muutamalla takapakilla) niin huomannut kuinka tuo pelaaminen on hallinnut koko elämää:open_mouth: jotain ostan kaupasta, mietin: saan tuon pelaamalla takaisin. Miten voi noin väärä ajatusmaailma ollakaan​:joy: Onko teillä muilla vieroitusoireita? Ihmettelin yksi päivä kun olin niin mahdottoman hermostunut, ja jostain oli jäänyt ilmaiskierroksia niin ne pelatessa huomasin että se olo tila lähti, joten jotain vieroitusoireita ?!:disguised_face:

Ihanaa kesää kaikille jotka kamppailee riippuvuuksien kanssa, yritetään nauttia :sunny: