Liian lyhyt yöuni !

Ongelmani on se että nukahtamisen kanssa illalla ei ole ongelmia mutta kun herään lähes aina kolmen neljän välillä aamulla.
Sitten olo on täysin pirteä pari-kolme tuntia.Mut nukkumaankaan sit voi enää mennä kun seitsemäks pitää olla duunissa.
Kaikkea on kokeiltu.Varsinaiset nukkumatit(Tenox,Imovane) ei auta Ataraxeista tai Opamoxeista puhumattakaan.Mitä helvettiä
vielä vois kokeilla???

Melatoniini? Muista myös, että joillain pienempi melatoniiniannos toimii, isompi ei vaikuta.
Tai sit ihan vähennnät kofeiinin ja nikotiinin määrä yms.? Ruokavalio, liikunta jnejne. Stressin vähennys…?
Ootko koittanu nukahtaa aiemmin?
Onko sulla millasii muita lääkityksiä käytössä?
Tuohan on aika yleinen unihäiriö, että juurikin nukahtaminen onnistuu, mutta herää aamuyöllä. Ihan ku se sua auttas, et kuitenkaan ole yksin.
Oot siis kokeillu myös nää mirtatsapiinit ja ketiapiinit?
Ootko koittanu nukkua vaan sen heräämisen jälkeen? Jäänyt vakaasti makaamaan silmät kiinni? Joskus se on näet ongelma, että luovuttaa liian helposti. Tai sitten tuskastuu siihen, kun ei nukahda millään. Itse oon alkanut nukkumaan hyvin ja reilusti, kun nykyään mulla ei mene hermot vaikka yrittäisin nukahtaa parikin tuntia. Kyllä se uni aikanaan kuitenkin tulee. Tietysti sulla toi duuni rajoittaa nukkumisaikaa, mutta jos yrität aiemmin nukahtaa esim, ja sit jäät vaan kesken herätessä petiin. Kaikkee kandee koettaa.
Voimia ja kauniita unia!!

.

Mirtatsapiini nosti maksa-arvot,ketiapiinista hirveitä painajaisia.Ehkä sit joku pitkävaikutteinen bentso.Niitä tosin jo menee
päiväkäytössä(ei joka päivä).Pitää kokeilla illalla.

.

Lääkkeet itsellä huono vaihtoehto. Heräilyongelma tuttu. Ikä menee vanhan liiton puolelle.

Olen 10 vuotta käyttänyt amfetamiinia säännöllisesti suonensisäisesti, sekä ajoittain subutexia ja juonut jatkuvasti alkoholistisesti. 8 eri hoitopaikkaa tänä aikana. Lääkkeet (bentsot lähinnä) vain välikausina lyhyaikaisessa käytössä.
Nyt vuoden raittiina, tietysti aa:n ja na:n avulla.

Mutta tässä lääkkeistä jotain kokemusta:

Melatomiini: ei vaikutusta.
Imovane: parilla vaikutus
Tenox: ei vaikutusta (herätti varmasti, vaikka kuinka monta söit)
Mirtazapiini: ei todellakaan vaikutusta, tosi hermostuttava päiväolo
Ketiapiini: YÄK, sielu puuduksissa absolutely heavy skitstahduslääke

Onglema poistui kun lopetin kaikki lääkkeet. Lääkkeillä turha korjata lääkeongelmia ja elämän normaaleja pieniä vastoinkäymisiä, vaikka lääketeollisuuden jättibisnes ja sen mainostava lakeijakunta niin manipuloivatkin.
Lääkärien ohjeilla söisin varmaan kasapäin lääkkeitä tänäänkin, mutta olo ilman lääkkeitä on jatkuvasti loistava, elämän kaikki värit näkyviä ja uni makeaa.

Rohkaisisin vaan lääkkeettömyyteen ja rohkeuteen kohdata oma olo ja hyvät ja huonot päivät. Paha olo ja ahdistus kuuluvat elämään, eikä ajoittainen unettomuus ei tapa, sen syyt voi satavarmasti hoitaa ilman lääkkeitä useimmissa tapauksissa. Jos tällainen vanha rapanisti ja spurgu on siinä onnistunut, voi ehkä joku toinenkin onnistua.

Addiktina olisin kyllä valmis hotkimaan kaikki napit ja liuokset mitä tarjolle saan, ellen hoitaisi addiktiotani.
addiktio.com

Kirkasta syksyä ja tsemppiä!

.

Insomin on tarkoitettu pitkävaikutteiseksi uni-lääkkeeksi. Meidän mummo, joka on melkein 90v on ottanut sitä 30v päivittäin. Uni-ongelmia on monenlaisia, yleisin on nukahtamis-vaikeudet, mutta tuokin on aika yleinen. Ku menet lääkäriin ja sanot asiasta ni ei hän sulle ala tyrkyttää mitää lääkettä joka puolittuu parissa tunnissa… Netistäkin tuosta asiasta tietoa löytyy… Toivottavast löydät oikean ratkaisun… :slight_smile:

Insomin silloin illalla voisi olla hyvä. Toinen juttu olisi vaikkapa sonata tai halcion, jonka ottaa sitten kun kolmelta herää.
Näissä vain se ongelma, että lääkärit eivät niitä kirjota ja että sonataa saa vasta maaliskuun hujakoilla.

Itselläni on moiseen ongelmaan lääkityksenä nyt halcion, sonata respa odottaa sitä maaliskuuta.
Saan nuo halcionit toiselta ihmiseltä, joka ei niitä itse kaikkia syö, hänellä samanlaista esiintyy aika-ajoin.

Reipas liikunta nelisen tuntia ennen nukkumaanmenoa voisi auttaa myös. Eikä liikkumisesta millään muotoa voi seurata ihmiselle muuta kuin hyvää. :smiley:

Edit: Jos otat päiväunia, niin jätä ne ottamatta. Nukut paremmin.

Sain lekurilta Temestaa.Otin illal aluks vaan puolikkaan.Ei auttanu vaik alkuillast otettu jo pari 0,5 Rivatrilia pohjalle.
Tänään sitte koko hurja 1mg nappi josko auttas paremmin.Viime yönä kyl sellaset 5h nukuin lopussa välil heräillen hetkeks.

1mg Temestaakaan ei pelaa.Tenoxit,Imovanet,Opamoxit,Ataraxit aiemmin todettu tehottomiks.Voiskohan Temestaa vähä
nostaa? Oisko viel muita? Alkaa v-käyrä uhkaavasti nousta.

Ees 1,5mg Temestaa ei mainittavasti pidentäny nukkumistani.Kokemuksia Dormicumista tai jostaan pitkävaikutteisista
bentsoista? Mistä vaan ,mikä auttas nukkumisajan pidentämiseen.Ketipinor ja Remeron siis poissuljettu.

Ees 1,5mg Temestaa ei mainittavasti pidentäny nukkumistani.Kokemuksia Dormicumista tai jostaan pitkävaikutteisista
bentsoista? Mistä vaan ,mikä auttas nukkumisajan pidentämiseen.Ketipinor ja Remeron siis poissuljettu.

Suurkiitokset dark magukselle arvokkaista tiedoista.Tänään onki treffit a-klinikan lekurin kaa.Saa nähä mitä tulee…jos nyt mitään.

Kun ei meinaa nukkuminen yöllä onnistua ni aattelin sit koisata päivällä.2mg Temestaa,ei unta mut ihan ku kännis ois ollu pari
tuntia.Työterveyslääkäri ei kyl ollu ajantasalla unilääkkeiden suhteen.

kannabis ei tule kysymykseenkään piste. mites sitten ihan elämäntapojen muutos? harrastatko liikuntaa? syötkö oikein? aivokemiaa voi muuttaa myös ilman lääkkeitä. itseäni jelppasi tuo urheilu tässä asiassa.

Totuus on et oon tosiaan koko ajan pyriky menee sielt mis aita on matalin ja katalin,eli kemikaalien avulla.Ex-juoppo kun oon.Ilman viinaa koht 2v mut näköjää jotaa sekottajaa kaipaa pääparka.Tavotteena kyl et napeistki pääsis joku päivä.