Lakka / Gamma, Addiktiopotentiaali.

Niin, onko jollakulla omakohtasta kokemusta, kuinka addiktoivaa tuo tavara on?

Itte lopetin semmosen parin viikon putken jotain kymmenen päivää sitten.
Refloja oli kolme päivää, niihin autto bentsot ja levozinit, olo oli lievästi sanottuna psykoottinen.
Mut ei oikeestaan mitään verrattuna johonkin oparefloihin tai sit psyykkisesti johonki kahden viikon piriputkeen.
Eikä kestäny ku sen kolme päivää, pahimpina oireina ehdottomasti unettomuus/kuuloharhat.

Arkihan menee silleen sievästi annostellessa oikeestaan tosi mukavasti. Eli ei mitään tiputusdoseja ja ihan vaan parin-kolmen tunnin välein, silleen et on koko aika pirtee ja sosiaalinen. Ja nukkua pitää sit ihan omin avuin, tai no nukkumaan mennessä pikkusen ja sit saa kyllä nukuttua sen kaheksan tuntia ilman lääkkeitä yms. Mutta ei tosiaan silleen, et tipautetaan aina keho kolmeks tunniks, sitäki joskus oon harrastanu.

Mutta nyt huomasin just et totahan tuli hommailtua tänään lisää. Kun se on perkele liian halpaa oikeestaan. :smiling_imp:

Ennuste: Oonko kesällä jo aivan koukussa?

Ite vähän kahden vaiheilla, kun tota osaa annostella, ni ei se nyt niin hirveetä myrkkyä oo, ja gammaksi keittelen siis.
Mutta kun se arki vaan on niin jotenki hienoa, ni luiskahtaakohan tässä nyt sitte ihan kokonaan. :bulb:

Otiskelin lakkaa joskus pari vuotta sitten. Tuo akka tekee mut hulluksi… se kiljuu mun korvaan. Jatkan loppuun, kun pystyn keskittymään.

Eikö se oo vieläkään lopettanu? :mrgreen:

nestemäinen essu on pahasta eli hollannin lakka/gamma. vedin pari vuorokautta ja tipahtelin aikas useesti ja kaveri tippui nojatuolille ja sitten kun hän heräsi niin hän katsoi miksi housut on märät,tietty kussu housuun huuhhu,mutta yks hyvä puoli siinä on, jos lähtee liikkeelle ulos tai reivi bileisiin niin se on ihan helvetin hyvä kokemus. mutta en suosittele kenellekkään sitä koska se on petollista tavaraa ja aivot kuihtuu ja ym.t sisuskalut :sunglasses:

Akka lopetti, mutta jatkaa aina tilaisuuden tullen.

Lakkareflat ei ole mitään verrattuna tuohon vittuiluun. Miksi, oi miksi, kun kaikki muu on kohdallaan ja bisnekset hyvin, pitää asua naisen kanssa, joka on tietyn tason sosiopaatti. Ja ongelma on, etten pysty muuttamaan erilleen, kun ei ole vielä tarpeeksi rahaa koossa.

Asun Espanjassa ja kerään rahaa että saan rauhan ja pystyn keskittymään liiketoimintaan.

Nyt sitä taas on litratolkulla.
Arki on vaa niin pirun mukavaa, kun ottaa niitä 1.5ml doseja parin tunnin välein.
Kyrpä seisoo koko ajan!!!

Katoin laskettelua tms. Siinä oli inka henelius, ni oli mukamasten niin seksikäs, että mulkkuun sattui.
Annoin sitä kuuskymppiselle isäpapalle, ni näki seksiunia eka kertaa kymmeneen vuoteen… :mrgreen:

Kannattaa neutraloida tuota sitruunamehulla/hapolla, ei oo sitte mahalle lähellekkään yhtä pahaa.
Lakkana tuo kannattaa pitää, siitä ei saa huumesyytettä ja se on laillista hallussapitää/käyttää.
Gammasta saa tosta määrästä törk.h.ainerikoksen…

Lakka oli aikanaan ihan kivaa. Päivät kului mukavasti ja oli positiivinen ote.

Onhan tuo kovaa ainetta. Käytön kun alkaa, ei sitä viitsisi millään lopettaa. Ja jo puolen litran puteli kestää KAUAN.

Vetelin surutta (en tarvinnut benzoja, en kaivannut alkoholia) pari kuukautta. Kun lopetin seinään, vierottauduin helposti benzoilla. Ei ollut oikeastaan mitään haittaa, paitsi että paikat suli. Muovipaikat eivät kestä emäksistä litkua ja se kannattaakin neutraloida jollain happamalla mehulla.

överit tulee helposti, kun unohtaa juuri ottaneensa. Siinä on parisen tuntia tajuttomana ja herää yleensä vailla muistia. Se on pelottavaa, kun ei muista missä on töissä. Muisti palailee pikkuhiljaa, mutta jokunen aika vierähtää.

lakka on ihan vaaratonta ja pienet öyskeet sillontällön on ihan mukava päivän piristys :slight_smile: olen vetänyt kolme vuotta lakkaa putkeen ja mahahaava on tullut kerran mut apteekista saa hyvää lääkettä siihen nii vedin mahahaava lääkettä ja shottia sekasin nii johan helpotti. en todellakaan suosittele lakan jatkamista vedellä tai millään muullakaan sen hyvä maku vaan laimenis… ja muutenkin vetäis vaan helpommin överit. suosittelen lakkaa kaikille bilettäjille ja niille jotka haluaa piristystä makuuhuoneen puolelle. kyllä meinaan panettaa ja estot häviää kokonaan :slight_smile: gamma on lasten aine en suosittele muuta kun kaikille nyhveröille!

Muistelisin, että yksi tyyppi olisi ollut pidempään sairaalahoidossa yli vuoden 24/7 gehari putken jälkeen ja inhonnut viimeisen puoli vuotta koko paskaa, mutta oli sen verran koukuttavaa, että oli pakko ottaa…

[quote=“jabali”]
Lakka oli aikanaan ihan kivaa. Päivät kului mukavasti ja oli positiivinen ote.

Käytön kun alkaa, ei sitä viitsisi millään lopettaa. Ja jo puolen litran puteli kestää KAUAN.

en nyt sanois että puol litraa kestäis kauaa viikon pari mut se on totta että ei viitsis lopettaa kun kerran alottaa :slight_smile: sen takia se ei kauaa kestäkkään… :wink:

Lakkahan on huomattavasti alkoholia rankempi liuotin. Kyseessähän on silloin eräänlainen oraalinen imppaus. Jos kyseistä tuotetta tekkeepi mieli, kannattaa se ainakin muuttaa gammaksi, eikä siitä ole pakko tehdä ph 12+ tavaraa, ph testeriliuskat on keksitty, tosin jotkut natriumille herkät eivät voi gammaa ottaa kahta päivääkään, ennenkuin pärstä on turvonnut kuin jalkapallo ja sormet kuin HK:n siniset, kuten minä. Se rajoittaa merkittävästi, eikä kaikilla lakka edes toimi kunnolla, tiedän tapauksia tai ei ole mitään halua niellä tuon tasoista liuotinta, kuten minä.

Tuon Na ongelman voisi tosin erittäin helposti kiertää ja tehdä gammasta jopa terveystuotteen, joka vahvistaa luustoa, mutta ohjeiden jako on moraalitonta ja kaiketi myös kiellettyä.