Lähihoitaja korvaushoidossa

Morjesta.
En oo varma onko tää nyt oikeessa paikassa. Mutta olis semmonen ongelma, kun aloitin lähihoitaja opinnot ammattikoulussa niin kannattaako kertoa koulussa tästä korvaushoidosta vai voiko siitä seurata jotain ongelmia?
Toivottavasti joku osaisi tähän vastata

Tuntus varmaan järkevämmältä ainaki itestä että kertoisit asiasta jollekkin. Jos siitä tuleekin ongelmia on ne ongelmat hyvä selvittää nyt. Ikävämpää se on siinä vaiheessa jos asia tulee esille 2.5vuoden opiskelun jälkeen esimerkiksi. Siinä vaiheessa on jo aika paljolti enemmän menetettävää.

Kiitos vastauksesta, samaa oon itsekki miettiny, mutta oisko kellään ihan fakta tietoa että onko kh este lähihoitaja opinnoille.

Hei!
Tsekkaappa tämä linkki.
thl.fi/fi/web/lapset-nuoret-ja- … -saadokset

Hei
No mitä selvisi?.
Ystäväni on korvaushoidossa eikä kelpaa läheisensä omaishoitajaksi sen korvaushoidon takia ja hän kyllä hoitaa omaistaan joka tapauksessa. Ihan vaan pelkästään rakkaudesta.
Mut toi on mun mielestä ikävä epäkohta.

Vanha lanka, mutta mahdollisille tuleville ihmettelijöille tiedoksi: korvaushoito itsessään ei ole este lähihoitajan opinnoille eikä ammatin harjoittamiselle, mikäli olet muuten päihteetön. Hoidosta ei ole pakko kertoa, mutta ei kertomisesta mitään haittaakaan ole.