Lähes 4 kk

Moi.
Olen ollut lähes 4 kk ilman alkoholia ja tässä vaiheessa huomaan seuraavanlaista muutosta mihin tarvitsisin muilta apua.
Alkoholia ei tee mieli. Ei oikeestaan ole tehnyt lähes koko neljän kuukauden aikana muutamaa kertaa lukuuottamatta lainkaan mieli. Nyt kuitenkin huomaan itsessäni semmosen muutokset, että pinna on jotenkin paljon herkemmässä? Olen vähän ihmeissäni sen takia, koska alkoholia ei tee mieli eikä elämässä ole tapahtunut muuta muutosta kuin mieliala lääkityksen muuttuminen. Normaalisti laskisin sen piikkiin nämä mieliala vaihtelut, mutta kysymyksessä täysin sama vaikuttava aine mieliala lääkityksessä. Se vaihdettiin sen takia, koska entinen lääke sen verran vanha ja uusi tullut markkinoille, mutta tosiaan samalla vaikuttavalla aineella käsittääkseni.
Onko tämä 4kk joku semmonen vaihe, että alitajunnassa jotenkin mieli tekee juoda ja sen takia hermot kireällä vai johtuukohan tämä tuosta lääkityksen muuttumisesta? Tällä hetkellä kaikki pienikin ärsyke pistää hermon pintaan todella helposti ja se on todella ärsyttävän häiritsevää.

Onnittelut neljästä kuukaudesta. Hieno asia.

Olet tähän asti turruttanut tunteitasi alkoholilla, nyt elimistösi alkaa olla tästä myrkystä puhdas. Se tuo erilaisia tunteita pintaan. Vihaa, surua, iloa, onnea. Olet varmasti hämilläsi siitä että sinulla on tunteita olemassa. Olet palaamassa normaaliin elämään ja sinun on opeteltava hallitsemaan ja nauttimaan noista tunteista.

Kolmen kuukauden raittiuden jälkeen ihminen tuntee olevansa voitolla alkoholista, usein tulee tunne että nyt pystyy kohtuukäyttöön. Se on suuri ansa, älä lankea siihen. Alkoholisti ei koskaan voi käyttää kohtuudella, useimmat kokeilijat löytävät itsensä entistä syvemmästä suosta kokeilunsa jälkeen.

Koska en ole lääkäri, en kommentoi mielialalääkitystäsi. Oletko kertonut lääkärillesi ettet enää juo ja näistä tunteiden heittelyistä? Juomattomuus ja elimistön puhdistuminen vaikuttavaan kaikkiin asioihin elimistössäsi, myös olemassa olevaan lääkitykseen ja sairauksiin. Kerro lääkärillesi/terapeutillesi, jotta hän pystyy hoitamaan sinua oikein.
Tsemppiä alkoholittomaan jatkoon.

Kiitoksia vastauksesta.
Viimepäivien aikana vähän olo helpottunut. Varmaan molemmat syynä mielialavaihteluille.