Läheiseni on kadonnut

Hei!

Tilanteenin on seuraava. Läheinen ihminen käyttää huumeita. Olemme olleet tekemisissä tästä huolimatta, mutta nyt en ole tavoittanut tätä henkilöä viikkoihin. Todennäköisesti kadottanut puhelimensa, mutta tästä huolimatta, on aina minut tavoittanut jotain kautta.

Voiko ihminen todella olla niin välinpitämätön, että vain katoaa ja lähtee jonnekin vetämään? Korostan, että historiamme on pitkä ja meillä ei ole mitään välirikkoa. Tämä tuli aivan kuin salama kirkkaalta taivaalta.

Hyvä läheiseni on kadonnut. Itselläni ainakin kokemus, että aina jos käyttöä on niin viesteihin tai soittoihin ei vastailla tai ainakin vastaamiseen saattaa mennä aikaa. Puhelin myös muutamaan kertaan mennyt rikki, mutta aina jonkun puhelimesta ilmoitellut itsestään. Outoa kieltämättä jos yleensä pidätte yhteyttä käytöstä huolimatta ja nyt ei mitään. Tiedätkö onko kukaan muukaan kuullut mitään? Käyttö kyllä muuttaa ihmistä ja tuo itsekkyys on tyypillistä ainakin omalle käyttäjä läheiselleni. Selvinpäin ei loukkaa ketään, käyttäessä ei näe kuin itsensä ja tarvitsemansa aineen. Tuollainen “katoaminen” pahinta, voimia.

Hei nooras!

Kerrot läheisesi katoamisesta ja huolestasi sen suhteen. Jos aikaa on mennyt jo viikkoja, on se jo pitkä aika. Mutta tosiasia valitettavasti on, että huumeidenkäyttäjät eivät paljon läheisistään piittaa, kun käyttö on edennyt tiettyyn pisteeseen ja jatkunut pitkään.

Ymmärrän huolesi, epätietoisuus läheisestä vie valtavasti voimavaroja. Muista huolehtia kuitenkin itsestäsi, silloin et väsy itse tilanteeseen ja jaksat tukea häntä, kun taas itsestään ilmoittaa.

Kerrot melko lyhyesti tilanteesta, haluatko avata sitä lisää?

Terveisin
Johanna