Kysymys Kaslolista ja riskeistä

Kuinka iso riski olisi ottaa yksi 1mg Kaslol (katkoviivaton lätkä) ilman muita päihteitä tai lääkkeitä? Paljon löytyy eriävää tietoa.

^Hyvin hyvin vaikea sanoa. Jotkin ihmiset ovat testanneet niitä nappeja erilaisilla kemiallisilla testeriseteillä ja tulokset ovat hieman vaihtelevia. Puhdasta alpratsolaamia ne eivät ole mutta sitä on mukana kuitenkin jonkin verran. Muut kemikaalit ovat sitten erilaisia tutkimuskemikaali bentsoja joita ei Suomessa virallisesti edes ole myynnissä (etitsolaami, flunitratsepaami, bromatsolaami). On myös ilmeisesti joissain erissä ollut jopa Fentanyyliä mukana.

Tunnen kyllä muutamia ihmisiä jotka oikein erityisesti pitävät näistä tuotteista mutta varsinainen riskien arviointi on mielestäni lähes mahdotonta. Kukaan näistä tutuistani jotka näistä pitävät eivät ole kuitenkaan saaneet mitään erityisiä haittavaikutuksia.

Mä en henk.kohtaisesti uskaltaisi syödä näitä feikki Xanoreita. Pari vuotta sitten söin kerran tyhmänä Rivotrileja, niistä puuttui teho kokonaan, kuka tietää mitä skeidaa niihin oli sekoitettu.