Kysymyksiä heroiinista

Sattumalta tuli mahdollisuus hankkia herskaa, ja ajattelin kysyä kokeneemmilta paria asiaa. Myyjä ei ole mikään hyvä tuttu, joten mitä tuosta yleensä suunnilleen pyydetään? Minkälaista annostusta suosittelisitte nasaalisesti käytettynä ensikertalaiselle? Opiaatteihin ei ole mitään tolea.

Tämä on ainutkertainen tilaisuus, koska tuttavapiiriini ei opiaattien käyttäjiä kuulu. Joten mitään ongelmaa tästä
ei pääse syntymään. Vähän taustoja: olen aikuinen työssäkäyvä mies, jolla on kohtuullisen pitkä kokemus erinäisten aineiden viihdekäytöstä. Tosin opiaatit olen jättänyt rauhaan korkean addiktiopotentiaalin vuoksi,
subusta satunnaisia kokeiluja joskus vuosia sitten. Kaikki vinkit, tiedot ja mielipiteet otetaan mielenkiinnolla vastaan, kiitos jo etukäteen!

multa on pyydetty joskus kun vastaan on tullut [poistettu hintatietoja - Päihdelinkin moderaattori] tämä poistetaan nopeasti…
annostusta on aika lailla mahdoton sanoa… mut suuntaa antavana ilman toleranssia
täysinpuhtaalla noin 10mg… eli käytä omaa päätäsi. se on todennäköisesti hyvin paljon jatkettua eli ei todennäköisesti toi 10 mg ei sano juuta eikä jaata…
itse en ole suostunut tuohon aineeseen koskemaan, joten tulee täältä suunnasta vähän tälläistä kirjatietoisuutta… :smiley:
mut aloita kuitenkin pienellä dosella… ja suosittelen kuitenkin jättämään väliin…

Heitä ne heroiinit wc-pyttyyn. siellä ne aiheuttavat vähiten ongelmaa… Jos kerran olet notkea. Osta sen sijaan itsellesi Trikoohousut ja mene kuntosalille polkemaan kuntopyörää…

Hyvä tuttukaan kun ei ole kyseessä, niin tuskin ainakaan priimaa tulet saamaan, mutta kannattaa silti lähteä max 0,05g annoksella. lisäähän voi aina ottaa. jos tuote on hyvää ja tolet oppareihin alhaalla, niin tuollainenkin määrä kyllä toimii todella hyvin. hinnoista täällä täytyy olla hyshys, mutta hämmästynyt olen, jos ihan ihkaoikeaa heroiinia tänä päivänä saat hankittua. varovasti kannattaa ottaa joka tapauksessa.
oliko valkoista/ruskeaa?
Tiedä sitten onko haittojen vähättelyä vai ei, mutta imo vaikutuksen huomaa polttamalla paljon nopeammin, ja siten myös tietää millaista oloa on luvassa → mielestäni pienemmät mahdollisuudet yliannostukseen.

Hyvä tietää että ihan asianmukaista korvausta pyydettiin. Mitään priimaa en tietenkään kuvittele saavani, mutta
eiköhän tuo kuitenkin ihan ehtaa tavaraa ole, tietäen piirit jossa tämä henkilö liikkuu. Ruskeaa tuo tosiaan on. Hyvin varovasti lähdetään liikenteeseen, ja ihan yhteen viikonloppuun tuo homma tulee jäämään. Kiitokset kaikille vastanneille!

Herskan kanssa, toisin kuin kannabiksen, mielummin vajarit kuin överi. :smiley:

Kannattaa kokeilla polttaa sitä, aloita hyvin hyvin pienellä määrällä.
Nimittäin ainakin 90-luvun herskabuumin aikana kapulasta sai kymmenet töötit, eli o.1sestä 5-6 vedot, toleranssien kanssa. Silloin siihe kuoli noin 10 ystävääni, övereihin.

Mutta polttamalla vaikutus alkaa heti, niin se on helppo annostella.
Aluksi todella pieni määrä. Ja buustaaminen on hengenvaarallista jos sen tekee samalla määrällä, kuin aloitusannos.

Vaikutuksen sitten todella tuntee, sitten kun se kolahtaa, ja se kolahtaa poltettuna heti.

Ota huomioon aloitusannos, aloita erittäin pienellä määrällä.

[Poistettu ohjeistusta -Päihdelinkin moderaattori]

Varo, ettet jää koukkuun, se on äärimmäisen euforinen se olo, ja siihen jää helposti koukkuun.
Ja reflat tulee aika nopeasti, ja niihin auttaa subu, nokittamalla puolikkaalla subulla pääset eroon raskaimmista refloista.

Tosin en usko, että niitä tulee, jos sait sitä vähän. hinta tietoja ei saa antaa. Mutta Se voi kuulostaa kalliilta. Mutta ota huomion, että esim grammassa on todella todella monta annosta tolettomalle. Joskin tole nousee nopeasti. Grammasta voit hyvinkin saada reflat itsellesi ja se on on sitten jotain ennenkuulumatonta. Mitä kovemmat nousut, sitä kovemmat laskut!!!

Tuli sitten tuota parina päivänä testattua polttamalla. Kyllähän se välittömästi kolahti ja euforia oli kova, vaikka annostus oli äärimmäisen pieni. Euforia oli tosiaan pelottavan voimakas, ja voin uskoa että koukuttuisin hyvinkin nopeasti. Siksi lienee parasta jättää kokeilut tähän, yksi kavereistani vaikuttaa jo vähän turhankin innostuneelta.