Kyntöhärällä menee välillä paremmin

Ajattelin tässä laittaa vähän kuulumisiani kun on vähän aikaa taas kulunut viimeisestä kirjoituksestani. Minullehan tuli ero vaimosta syyskuun alussa kun ryyppääminen alkoi uudelleen vuoden raittiuden jälkeen. Jouduin muuttamaan kodistani pois vaikka puoleksi sen omistankin en halunnut jäädä aiheuttamaan exälle enemmän huolta ja murhetta kun olin aiheuttanut, tämä on tosin hyvin suhteellinen käsite minkä verran juomista kukin puoliso kestää ja murhetta siitä kerää, no omani kohdalla hänen mitta tuli täyteen juuri silloin.
Asuin sen jälkeen alivuokralaisena mikä ei ollut parasta aikaa elämässäni, aluksi join vuokraemännän kanssa yhdessäkin iltoja mutta sitten noin kaksi kuukautta sitten lopetin ja sen jälkeen en ole juonut .Katselin siinä iltaisin hänen tissutteluaan ja se juuri teki tuosta ajasta raskaan. Muutin nyt viikonloppuna aivan uuteen vuokra-asuntoon ja sain sen ystävieni avulla jo tuntumaan kodilta. Eli nyt on taas ulkoiset asiat hyvässä kunnossa ja kumpa mielikin pysyisi tässä asennossa mikä olisi ollessa.
Mielekkäitä raittiita päiviä teille toivottelee kyntöhärkä

Voimia sinulle toivotan!
Hyvä että sait uuden asunnon.

Onnea uuteen kotiin, Kyntöhärkä.

Vaihtelevaa on siis elämä taas ollut, mutta niinhän elämä usein meillä kaikilla tuppaa olemaan. Hienoa kuitenkin, että menee taas paremmin.

Mukavaa loppuvuotta ja joulun aikaa, ja toivottavasti kirjottelet edelleen.

Kiva kun ilmoittelit itsestäsi.

Pienistä palasista elämän kokoaminen uudelleen kokoaiseksi on raskas prosessi mutta varmasti kannattavaa…

Voimia ja ilmoittele itsestäsi jatkossakin

Onnea uuteen kotiin. Siita pikkuhiljaa ylospain.
SW10