Kyllä TAAS ahdistaa

Kyllä mä taas sanon… tuntuu ettei vielä 15 vuoden jälkeenkään oo tapahtunu muutosta suuntaan tai toiseen. Noh tuossa juuri täyspotista kotiuduin itku kurkus kun 350e meni kun kankkulan kaivoon! Aamulla tili,3 tuntia ja 60e jäljellä! voi vittu! Miten se on kun järki sanoo että älä mene pelamaan mutta kummasti vaan jalat kantaa ekaks otolle ja siitä pää kolmantena täyspottiin! eikä siinä enää VOI vaan mitenkään kääntyä enää pois… historiasta sen verran että 12.v alotin ja aika pian jo riippuvuus iski…matkalle on kertyny lukuisia vippejä ja velkaa yli 10000e edestä… millä tästä pääsee eroon?! On kertakaikkiaan taas paska ja pettyny olo ettei tiedä mitä tekis… ainut minkä on varma että huomenna tai jopa illalla on taas parempi olo ja kun seuraava tili taas koittaa nii asia on pihvi. Jaksamisia kaikille!

selkeä viesti siitä mitä on olla peliriippuvainen.
Siinä oli koko tarina kerrottu muutamissa riveissä.
toivotan sulle hyvää kevättä ja tiedät itse mitä se tarkoittaa.

Kun se olis nii helppoa että kirjoittaa tähän kohtaa että se on loppu ny… Joo monekkohan terapeutit ja keskusteluryhmät on koluttu läpi mutta minkäs teet kun itsekuria ei oo ollu alkuunsakkaan ja muutenkin ollu aina tosi altis kaikelle vastaavalle. Sen verta on sekakäyttäjänkin vikaa että noita naltreksoneja sun muita ryynejä ei edes anneta!! tietysti vois hankkia noihin casinoille yms porttikiellot mutta kuka jaksaa niihin kaikkii ny ruveta värkkään kieltoja?! ja jokainen peliriippuvainen tietää että kun se tajuton himo iskee päälle nii kyllä AINA jostain joku paikka tai tapa löytyy…vaikka sitte väkisten.Vielä nykyään kun tuntuu että noihin automaatteihin kelpaa vaikka oravannahat tai kävyt.

Yllätäen sain taas valehdeltua puolisolle että tuli taas nii pieni tili ja vuokrat piti maksaa yms ei jääny rahaa käteen… niin kun aina ennenkin onnistunu itteni juoniin pois näistä tilanteista. nii uus suhde vielä ettei uskalla kertoa kun kokemuksesta eri ihmiset ottaa hyvinkin eri tavalla tän jutun…

varmasti kirjotusvirheitä mutta eipä täälä äidinkieltä opiskella.

Moi!
En osaa sen kummempia neuvoja antaa, mutta tsemppiä haluan kuitenkin toivottaa…!
Tiedät sen itsekin, että kukaan muu ei voi sua kieltää pelaamasta, itsestä se lähtee…

Näihän se menee että itte sitä on todella haluttava… Nyt jo jännittää ensiviikon tilipäivä koska viimeksi kävi miten kävi. Nyt ei ole tullu viikkon pelailtua mutta ei sen puolen kyllä oo ollu rahaakaan… miten nyt ei oo tullu mitään nikkiksiä pelata, kun sitte taas kun on rahaa?! Parhaimmillaan pystyny olemaan tilipäivänä jonkun 1-2h ettei oo lähteny tohon huoltsikalle pelaileen,mutta olo on kyllä sillon ollu mitä vittumaisin. Kaikista ratkaisevin on tietysti ainakin itellä sen ensimmäisen euron painajainen, sen kun pystyy olemaan laittamatta nii varmasti menee pitkälle pelaamatta.

Nyt koitan oikeen tsempata itteä tulevaa varten… päivä kerrallaan,tilistä tiliin täs on jo kauan mentykin.
Voimia pirusti kaikille! Ei pelata, edes maltilla! :sunglasses: