Kuukausien tauon jälkeen...

Oli tullut sähköpostiin viestiä yhden pokerisivuston jälleenaukaisusta, jotenka päästin taas aivan uskomattoman pelihimon valloissa erehtyä laittamaan muutaman satasen.
En kerennyt istua pöydässä edes viittä minuuttia, kun kaik ol män…
Vttu, että vtuttaa, etten ollut tuota tiliä vielä saanut suljettua aikaisemmin!
Olisi nimittäin ollut niille rahoille parempaakin käyttöä.

Tässä sitä taas huomaa, kuin heikoksi sitä meneekään taas pelihimon yllättäessä. >:(

Nyt on laitettu taas supportille viestit lopullisesta sulkemisesta, joten katsotaan kuinka pitkään tässä nyt taas pystyy olemaan pelaamatta.

Itelle meinas käydä samoin. Tiltin sivuilla kävin ja oli NÄIN lähellä, etten ladannut softaa koneelle. Vähän ennemmin olin kelannut, että ei tee mieli pelata, mutta silti melkein sorruin. Ihminen on kyllä äärettömän heikko pelihimon iskiessä. Mulla on nyt jotain pari viikkoa tässä mennyt ilman pelejä ja luulin jo oikeasti, että peliongelma olis jo pikkasen hanskassa, mutta siellä jossain aivolohkossa ne pelihimot vaan jyllää koko ajan kasvaen ja odottaen sitä yhtä vitun heikko hetkeä jona iskeä täydellä teholla.

Tuo pelaamisen ja häviämisen jälkeinen vitutus on karseeta. Etenkin jos on ollut jo hetken pelaamatta ja sitten yhtenä heikkona hetkenä menee pelaamaan. Tsemmpiä sinne, tiedän ettei oo helppoa unohtaa sitä, että pelasi ja hävisi, mutta pakkohan se on vaan koittaa unohtaa ja ottaa taas opikseen.