Kulutusluottoja puutteellisilla tiedoilla

Terve!

En nopealla haulla löytänyt vastausta mutta onko ihmisillä kokemusta mitä seuraa tai voi seurata kun kulutusluottoja on haettu ja saatu puutteellisin tiedoin?

Tilanne on sellainen että yli 100t menossa ulosottoon ja osassa luottojen hakuprosesseissa on jätetty luottoja mainitsematta joita jo on. Muutoin kaikki tiedot ja palkkanauhat pitävät paikkaansa mutta näitä jäänyt pois sillä idealla että kulutusluoton saa helpommin?

Täyttääkö törkeä petoksen, velallisen epärehellisyyden tai vastaan kriteerit?

Asiallisia vastauksia kiitos.

Ei tuu mitään. Tutuilla toisella 100k ja toisella 50k samaan tyylin otettuja velkoja. Ei mitään tullut. Menee vaan uobja sit niitä maksellaan.

Eiköhän suurin osa pelipirun uhreista ole valehdellut tulonsa ja menosa. Ei niitä vippifirmoja kiinnosta pätkääkään sun tulot ja menot.
Pääasia niille on, että saavat suurimman mahdollisen lainan sinulle tehtyä.
Vippifirmat, niin kotimaiset kuin ulkomaalaisetkin tietävät, että suomessa ne rahat nyhdetään sulta väkisin. Ne ei voi hävitä täälä.
Suomi on niille kultakaivos!

Suomi ei olisi saanut pudota puusta vielä pitkään alkaan. Turvenuijan tuho on, että saa netistä klikkailemalla kymmeniä jopa satoja tuhansia lainaa, llman että menisi pankkiin lakki kourassa ja se ainoa likainen kauluspaita päällä.
Plkavippimainokset porautuvat helposti suomalaisen juntin kallosta läpi, tuoden pikaista helpotusta ja huoletonta huomista.

Kiitoksia asiallisista vastauksista. Mites tälläinen ajatusmaailma että nyt kun näin paljon menossa ulosottoon ja sitä kautta velat eivät koskaan tuu maksettua niin herkästi ajattelee että kannattas ottaa kaikki irti mitä hiukankin joka paikasta saa. Kuitenkin ihan sama onko ulosotossa 150k tai 180k.

Tämä taitaa vaan olla aika iso negatiivinen merkki jos tulevaisuudessa joskus haaveilee velkajärjestelystä.

Lisälainan ottaminen tuossa tilanteessa on järkevää vain, jos saat rahoille jonkun hyödyn loppuelämässä. Jos vain otat 50k uutta lainaa ja pelaat ne hetkessä pois, niin eihän se hyödytä sinua mitenkään. On myös aika vaikea piilottaa näitä rahoja millään järkevällä tavalla ja se täyttäisi ulosoton tullessa jonkin sortin petoksen merkit. Jotkut tekevät tuossa tilanteessa niin, että ottavat maksilainat ja lähtevät ulkomaille. Kyllä ne rahat saa sielläkin nopeasti tuhottua, jos sama meninkin jatkuu.

Pelaaminen loppunut kaksi vuotta sitten, siihen ei rahaa enään kulu. Tämä ulkomaalle muuttaminenkin ollut lähinnä ajatustasolla mielessä, mutta ei sen kummempia päätöksiä asian suhteen tehty.