Krokotiili

Onks tää krokotiili jo Suomessa?

[poistettu rajua kuvamateriaalia - Päihdelinkin moderaattori. Huom: Tällainen kuvamateriaali ei kuulu foorumille. Jos kokee, että toisten olisi hyvä nähdä tällaista “valistusmateriaalia”, laittakaa jatkossa vaikka linkki sivulle ja varoitus rajusta materiaalista, jolloin lukija saa itse tehdä valinnan, haluaako kuvia nähdä.]

Onko kukaan kokeillut?

Varoitus graafista materiaalia.

Varotuksen nähdäkseen joutuu selaamaan sivun ala-osaan. :smiley: Krokkista ei ole suomessa, ellei nyt joku kotikemisti läpällä itelleen sitä dusaa. Sillon myös lopputuote ei sisällä noita äärimmäisen myrkyllisiä aineita, sillä itsessään tuo desomorfiini ei tuollaita aiheuta, vaan ne epäpuhtaudet kun jengi ei osaa tota kokata.

Niinhän se käy usein huumehienkin kans; ensin pitää matkata “sivun alaosaan” ennenkuin tajuaa mitä on tullut tehtyä.

Krokotiilistä tuli mieleen muutama vuosi sitten nähty järkyttävä ihottuma jolle ei saatu selitystä. Mätää ja verta oli luojalla lautasella kun ihmeteltiin ettei saatu lääketieteellistä selitystä moiselle itsetuholle. jotkut väittää että viha ilmenee psykosomaattisesti ihottumana, kutisevana, märkivänä.

Itseäni ihmetytti krokodilissa se, ettei muualla maailmassa ole (lähes) kukaan syntetisoinut puhtaampaa desomorfiinia, vaikka kodeiinia on yllin kyllin reseptivapaana. Selitys oli, että lopputuote on hyvin vaikea puhdistaa ja kodeiinista saa helpommin ja turvallisemmin syntetisoitua muita opioideja (vrt. “homebake heroin” Uudessa Seelannissa).

Tuossa erinomainen tutkimus aiheesta: drugs-forum.com/forum/attach … 1380712922

Kiitos. Itseäni mietitytti sama seikka. :stuck_out_tongue:

Toi nyt oli kyl Ferkulta aika mauton liike. Netiketin mukaista olis ilmoittaa jo otsikossa, et ketjun aloituspostaus sisältää järkyttävää kuvamateriaalia. Pitää aina ottaa huomioon, että tämä on julkinen foorumi! Näitä postauksiamme siis pääsee lukemaa ihan kuka tahansa. Eivät ainoastaan paatuneet nistit, vaan myös viattoman puhtoiset perheenpienimmät. Mikäli he nyt tänne jostain syystä eksyisivät. Vaikken olekaan perheen pienin, enkä viatonkaan, ni en silti koe olevani niin paatunut, etteikö tollasten kuvien näkeminen olis missään tuntunut. Ahdistaa ihan tarpeeks jo muutenkin, en kaipaa lisäahdistusta iljettävistä kuvista, jotka pahaa-aavistamattomasti läväytetään mun näkökalvoilleni. :imp:

Vicen dokkari ko. huumeesta ja sen käyttäjistä Venäjällä oli kyllä ns. aika päräyttävä kokemus :open_mouth:

http://www.youtube.com/watch?v=JsUH8llvTZo

Hyi saatana.

Sauna on päihteidenkäytön haittojen vähentämiseen tarkoitettu foorumi. Miksi ketään pitäisi suojella totuudelta? Todellisuuden näkeminen sellaisenaan mikä se pahimmillaan voi olla ehkäisee tehokkaammin huumehien käytön aloittamistakin kuin siisti kliininen asiakeskustelu ilman konkretiaa.

Tieto lisää tuskaa, sanotaan. Ehkä joku kuvista järkyttynyt tajuaa mihin huumeet voivat äärimmäisissä tapauksissa johtaa ja välttyy vielä suuremmalta tuskalta. Pienemmistä terveys-, ihmissuhde- ja talousvaikeuksista puhumattakaan.

Huumevalistus, jossa elävät ihmiset kertovat pilanneensa koko elämänsä huumeiden takia, ei nuorisoon pure. Mutta joku epämääräinen kuva jostain epämääräisestä puoliks mädäntyneestä ruumiista, joka väitetysti johtuu jostain vielä epämääräisemmästä aineesta, johon suomessa harva on edes törmännyt, ni sen kuitenkin pitäisi saada ihmiset kieltäytymään aineista?? Ihan tosissaanko tuohon uskotte?! Maailma ei ole mustavalkoinen, joten laittaisitteko ne väritkin päälle!

Ihmisillä on oikeus valita mitä lukee ja mitä katsoo, ja on oikeus tietää etukäteen, jos avaamansa linkin takaa paljastuu jotain, joka saattaa aiheuttaa ahdistusta. Ja on oikeus tehdä valinta katsooko vai ei. En todellakaan usko sun Fernetti pelastaneen yhtä ainokaista sielua huumehelvetiltä noiden ällöttävien kuviesi kanssa, mutta pahan olon saatoit aiheuttaa monelle muullekin mun lisäksi. Jos sä tykkäät tollasia kuvia katella raittiutesi varmistamiseksi, ni ole hyvä, mut tajua, että muille puree ehkä paremmin jotku ihan muut keinot.

Mistä tiedät, vaikka joku oikein herkkämielinen ei noiden kuvien näkemisen jälkeen ole enää kyennyt nukkuu, ja kittaa nyt viinaa sammuttaakseen ne kuvat verkkokalvoiltaan?? Nih, ajattelitkos yhtään sitä?? Ei, et varmaan ajatellut, kun katsot maailmaa niiden mutavalkoisten lasiesi läpi, joissa asia X johtaa jokaikisen ihmisen tapauksessa asiaan Y. Ihmiset kato reagoivat asioihin eri tavoilla. Et voi soveltaa omaa ajatusmalliasi jokaikiseen yksilöön.

^
Ai jouduksä iina nyt vetään viinaa noiden kuvien takia? :smiley:

Lehdessä oli juttu krokodiilin levittäytymisestä yhdysvaltoihin mädättämään ihmisiä. Siitä järkyttyneenä sain kimmokkeen tähän topicciin. Jos se on levinnyt jo yhdysvaltoihin, on ihme ettei se ole silti vielä täällä naapurimaassa. Tää on PÄIHDEfoorumi ja aihe ajankohtainen. Mailma on paha, elämä raadollinen.

Kyllä noi kuvat ainakin muhun tehoo. En ehkä kokeilisi krokotiilia muutenkaan, mutta noiden kuvien jälkeen en varmasti.

Suosittelen Fernetille (ja muillekin halukkaille!) ton aikaisemmin linkittämäni Vicen dokkarin katsomista. Pistää aika hiljaiseksi. Ns. huumevalistusta parhaimmillaan ja pahimmillaan…

Missä lehdessä oli juttu ko. huumeen levittäytymisestä Jenkkeihin? Link plz?

Melkein nolottaa tunnustaa että luen joskus iltiksiä. :sunglasses:

iltalehti.fi/iltvuutiset/201 … 8_v0.shtml

Katoin dokkarin ja hiljaiseksi vetää. Miten se muuttaa koko yhteiskuntaa että jengi vetää kamaa. Millaiseksikohan Suomi muuttuisi jos kaikki lopettaisivat dokauksen? Ja muut päihteet.

Tuli kumma inspis aloittaa terveyskuuri. Ei muuta ku huomenna vihermehut naamaan!

Ai krokotiili on joku kovinkin ajankohtainen asia suomessa? Taidan olla paljon pidemmällä nisteydestä irtautumisprosessissani, ku mitä oon oivaltanutkaan. En oo nimittäin sanallakaan kuullu jengin siitä mainitsevan, en mun nisti"kaverieni" keskuudessa, enkä täällä foorumillakaan. Ihan joku nevahöörd.

Tää on joo päihdefoorumi, ja piikittämisenkin haitoista on kyetty keskustelee ilman kuvia kuoliosormista ja amputoiduista käsivarsista. Se mielikuvitus, katsos! Kun se pelaa, ei tarvii ahdistaa itseään ällökuvia katselemalla. :wink:

Maailman pahuus riippuu ihan et mistä näkövinkkelistä sitä kattoo. Ei sitä paskaa tarvi tieten tahtoen eteensä latoa, vaan maailmasta voi myös yrittää tehdä niin kauniin ku pystyy. Harmi vaan et tollaset ajattelemattomat inhorealistit onnistuu ajoittain pilaa tällasten kauneutta rakastavien näkymät - ja kuvittelevat vielä saavuttavansa sillä jotain hyvää!

Yhdysvalloissa ei ole yhtään todistettua tapausta eikä missään muuallakaan entisen Neuvostoliiton alueen ulkopuolella. Eikä tule koskaan olemaankaan missään merkittävässä mittakaavassa, sillä kukaan täysjärkinen ei rupea valmistamaan kodeiinista desomorfiinia, kun parempia, helpompia ja turvallisempia synteesivaihtoehtojakin on olemassa. Lisäksi Suomesta kodeiinia ei saa reseptivapaana kuin yskänlääkemuodossa, ja jos sitä reseptillä saa, on jo määrä sellainen, että kotikokki pärjää paremmin syömällä ne saatanan Panacodit. Krokodil on valtava ongelma Venäjällä, jonka on aiheuttanut maan päätön huumausainepolitiikka (korvaushoito on erikseen oikein lailla kielletty) sen sijaan spekulointi sillä, että se tulisi olemaan edes pienen mittakaavan ongelma Suomessa on puhdasta hysteriaa.

Mä muistelen että tästä krokolaisesta joku keskustelu täällä oli jo vuosia sitten. Ja lopputulema oli pitkälti sama kun tossa Petrin viestissä ylempänä, että tää nyt on Venäjän maan ongelma ja tuskimpa tulossa sieltä muualle, koska liittyy sen maan kaikenlaiseen sekoilumeenoon niin kiinteesti. Tässä tapauksessa nyt lähinnä siis päihdepolitiikaan (vaikka muutakin sekavaa paskaa siellä toki meneillään on).

HUOH! :open_mouth:

Siis luojan kiitos suomi on tältä huumeeelta välttynyt.

Mikä helpotus! Eiku dokaamaan lisää! :arrow_right:

VICE
Heroin Holiday in the Czech Republic

youtube.com/watch?v=IdYZj9vmfi0