Krapula ja rivat loppu

Olen sujuvasti uuden hektisen työn aikana unohtanut lääkärinaikani ja rivatrillit loppu. Vedin ahdistukseen/vitutukseen plus kaikkeen muuhun semmoset kännit eilen, että oksat pois. Nyt on krapula+ bentso viekkarit. Kaksi 0.5mg tabua jäljellä, kuinka olisi suositeltavaa toimia? Maanantai aamuna 06:00 pitäs olla töissä. Suunnitelmana oli sinnitellä ilman benejä maanantaihin ja ottaa maanantai aamuna noi 2kpl, että selviää työpäivästä. Mutta jo nyt fiilarit, että psykoosi kolkuttelee ovella ja mitä maanantai työpäivän jälkeen? Ei helvetti mihin tilanteeseen ittensä taas hommannu. Rivoja käyttäny ph+ahdistus jo kolme vuotta päivittäin.

^ Kurja tilanne :imp:

Itse tuossa tilanteessa heittäisin rivat naamaan nyt heti (en muutenkaan kestä krapulaa kovin hyvin, enkä varsinkaan bentsorefloja). Huomenissa ja alkuviikosta yrittäisin tavalla tai toisella saada sitten uusittua sen rivarespan (vaikka yksityisellä). Ja jos töihin meno ei onnistu, niin sitten ei onnistu… Luonnollisesti yrittäisin myös hommata troppeja paikallisilta “puutarhatontuilta” jos jollakin sattuisi poistossa olemaan.

En tiedä onko tämä fiksuin tapa, mutta kunhan ilmaisen miten itse toimisin…

Ps. Itse en tiedä mitään niin kurjaa olotilaa kuin bentsoreflat, siinä jää viikkokausien ryyppäjäistenkin jälkeiset olotilat toiseksi.

Tilasin rullakebabin tabascolla ja hot wingsejä extra hot kastikkeella. Saa ainakin muutamaksi hetkeksi ajatukset muualle. Laiha lohtu kyllä, villi veikkaus, että täristen ja vapisten 4h sissään olen purkille. Nautin ~12h normiolosta ja sit alkaa uusiks.

Ja otin ny näitä 4kpl: iherb.com/product-reviews/No … s/841/?p=1

plus extra vahvaa kamomillateetä. Illan päälle vielä pari valeriana root kapselia ja melatoniinia, kattoo oisko näistä luonnon tropeista mihkään.

Mikä lääkekaappini sisällöstä riittäisi viemään nirrin aikuiselta mieheltä…

20x200mg seroquel prolong
15x25mg ketipinor
30x15mg mirtatsapiini
100kpl paroxetin
20kpl 27mg concerta

Nyt sain myös rivoja, mutta ennätti mennä kaikki liian pahasti vituileen päässä ja pään ulkopuolella. Niitä ois 148x0.5mg…

?? Jos ottaa kaikki niin onko varma ja nopee? Vai olisiko hyvä kombottaa joku setti? Ja ei en provoo, haluan pois.

Ei mikään noista, hanki parempia ryynejä.

No päädyin itseäni vituttavaan, mutta ehkä paino sanalla ehkä järkevään ratkaisuun. 2x200mg seroquel prolong + 50mg ketipinor. Ja pointiksi muuttui tainnuttaa ittensä ennenku tapan itteni.

Sääliksi käy ihmisiä, jotka yrittävät tappaa tai hakea huomiota vetämällä överit sillä, mitä kaapista löytyy, vailla tietoa, miten ne vaikuttavat. Usein siellä on parasetamolia ja muuta kivaa, joka tuhoaa sisuskalut. Siinä sitten pyörii tuskissaan pamahtaneiden sisuskalujensa kanssa.

vitut mitään huomiota saatana vaan henki pois kun on henk.koht niin paskaa. Aina samaan mäntyyn saa päätää hakata ja aina on paha olla. Onneksi kohta ketinorit ja seroquelit täräyttää tajun kankaalle tästä paskasta. Tiedän lääkekaappini sisällön ja lääkkeiden vaikutukset/vaarallisuudet hyvin, mutta ei tietoa olisko riittävä sen sisältö riittävä elämän lopettamiseen. Itseni hirttämiseen minusta ei valitettavasti vain ole, en halua kärsiä elämäni kärsimyksen päälle viellä kuoleman hetkellä lisää.

Monilla ihmisillä on kumma käsitys, että itsemurha lääkeyliannostuksella olisi jotenkin kaunis, rauhallinen ja kivuton poisnukahtaminen, vaikka se ei välttämättä todellakaan ole sitä, etenkin, jos puhutaan suunkautta nautituista lääkkeistä. Hirttäytyminenkin saattaa olla paljon tuskattomampaa ja helpompaa, VAIKKEI TARKOITUKSENI OLEKAAN JAELLA TÄSSÄ MITÄÄN ITSEMURHAVINKKEJÄ, VAAN SANOA, ETTÄ ÄLÄ TEE SITÄ! Toki leptiyliannostukseenkin voi kuolla ja monet ovat kuolleet lääkkeisiinsä ihan tahtomattaankin, mutta lääkeöveröinnit ovat aina sellaista arpapeliä, etten todellakaan voi moisia suositella. Parhaassa tapauksessa sitä vain herää seuraavana aamuna ja on korkeintaan hieman pyörällä päästää ja pahimmassa tapauksessa herää sairaalasta lopullisesti vammautuneena ja sitten elämä vasta vittumaista onkin :frowning: :wink: .

Edit: Typoja.

Otin nyt sitten reilun viikon tauon jälkeen concertan ja masari/itsari fiilikset kyllä lähti. Ongelmat mihkään poistunu, mut tuntuu et kyllä ne jotenkin selviää. Liekö kyseessä ADD vai conun tuoma helpotus vai sitten jo riippuvuus? mene ja tiedä, mutta näin nyt. Tauko oli sen takia, että aiheuttaa päänsärkyä ja vaikutuksen loppupäässä pahempaa keskittymisen puutetta mitä selvinpäin. Uskaltaako tätä boostia kun otin kymmenen aikaa illalla ekan 27mg jos nyt ottas toisen 27mg, en murskaa vaan syön ihan kokonaisena? ja menis normisti illalla nukkuun.

Mietin vaan kun stimut kuitenkin itselle suht uus juttu ja tästä tulis nyt pitempää vaikutusputkee ja valvomistuntejakin ~24h… ei sillä etten ennen ois valvonu, mutta mietin et onko conun kans valvomisesta pahat seuraukset? Niin jo lisäpointtina et torstaina töit.

Tänään tuli sitten concertan laskuvaiheessa helvetilliset rintakivut, hengen ahdistusta ja pyörrytystä. Meinasin jo ensiapuun lähteä, mutta talttui 40mg propral 4mg rivatril, molemmat mega-annoksia itselle kyseisissä lääkkeissä. Otin puolen tunnin välein lisää niin kauan, että oireet loppu.

Onko tämmöinen ihan ok, jos käyttää concertaa ihan lääkärin määrämällä annoksella. Toki teoreettinen mahdollisuus ettei conulla ollut mitään tekemistä, mutta juuri lasku vaiheeseen ajottui tuo episodi.

Mietteitä plinkkiläisiltä?

Ps. Lääke poisti uniongelmat, pystyin luopumaan unilääkkeistä täysin. Elämä ollut mielekkäämpää, siivoaminen jne. sujunut toisin kuin ennen lääkettä. Lisäkysymys kuuluukin uskallanko jatkaa lääkkeen käyttöä vai jätänkö seuraavan annoksen ottamatta ja konsultoin lekuria?