Kräkin tilanne Suomessa

Taitaa olla kräkkimarkkinat aika heikossa hapessa. Onko tietoo miksei kräkin kauppa käy senkään vertaa entän kokkelin?

Eikös tuo kräkki ole köyhien ongelma, eli luulenpa, että jos suomalainen kokkelia tahtoo, niin ei ole tarvetta jalostaa sitä crack-muotoon tai ostaa vaikkapa amfea ennemmin. Kenenkään en ole ainakaan kuullut koskaan polttavan crackia Suomessa, toki varmaan niitäkin on, jotka sitä crackinkin polttoa harrastavat, muttei vaan ole tullut vastaan. Ylipäänsä täällä päin kokkelia ei kamalasti liiku, mutta on tullut vastaan kuitenkin. Ja asun siis yhdessä suurimmista kaupungeista Suomessa kuitenkin.

köyhyys ei kräkin puutetta selitä sillä köyhiä ne on nistit Suomessakin. tarkoittaa siis sitä että rahat kamaan hankitaan täällä samoilla keinoilla kuin muullakin. kräkki on suht. halpaa mutta kuitenkin kokkelin johdannainen niin luulisi sille olevan täälläkin markkinoita.

No kräkkiähän voi periaatteessa itsekin valmistaa. Mikseivät tätä suomalaiset nistit tee - jaa-a, ehkäpä kuitenkin on rahakysymys, eli ei ole tarvetta moiseen, kun on varaa käyttää se kokkeli kokkelina, eikä sotkea mitään paskaa siihen joukkoon.

Eikös suomalaiset laita kaiken suoneen… Minä ainakin laittasin jos kokkelia käyttäisin. Kerran olen vain törmännyt enkä sollloin tarttunut hetkeen, vaikka tarjottiin.

Joskus olen Suomessakin crackiin törmännyt, mutta hyvin harvinaista se täälläpäin on. Hyvä niin sillä on todella koukuttavaa ja varmaan Suomen nisti kulttuuri räjähtäisi käsiin, jos tuotakin vielä olisi paljon markkinoilla.

On aika omituista tosiaan, ettei crack ole suosiossa täällä. Toki ei espanjassakaan tullut crackiä vastaan, vaikka koksua oli joka puolella (3 vuotta asuin pohjoisessa).
Aina on tullut kuviteltua, että miten toisi koksulastin autolla tänne ja keittäisi sen halvalla crackiksi. Mutta ei kai kukaan tajuaisi tai uskoisi, mitä sitä kauppaa, kun kaikki on koukussa vaan johonkin vierotuslääkkeeseen.

Suomessa ei oikeastaan ole suurempaa HUUMEongelmaa. Lääkeongelma sen sijaan on aikamoinen.

crack on niitä harvoi mitä ei eteen ei oo tullu, suutuin joskus kaverilleni ku sano et ois saanu ckaciä mut ei koukun pelossa ollu poistanut mukaan… testaisin kyllä jos joskus sopiva tilaisuus siihen tarjoutuisi.

Kokalehtitee on vahvana toimivaa ja siitä voi tehdä myös poltettavaa haihduttamalla vesi pois. Kokapensaalla on monia terveydellisiä ja lääkinnällisiä hyötyjä. Se sopii hyvin vastapainona rauhottaville lääkeille. Harmi vain, että se on vielä sen verran kallista, ettei sitä viitsi säännöllisesti käyttää vahvempina annoksina, vielä muiden tarpeellisten lisänä, jolloin sen lääkinnällinen potentiaali tulisi kunnolla hyödynnetyksi.

Kokkelit kokkelina ja kukat kukkina… Lätkän suosio romahtanut kun kukka on parempaa… Sama tilanne varmaan kolan ja crakin kanssa. Tuskin olisi markkinoita crakille.