Korvaushoito ja uusi työpaikka

Hei kaikille!

Pitkän aikaa tätä sivua on tullut lueskeltua tekemättä tunnusta, mutta nyt tuli kysyttävää: Itselläni on ollut aika huuruinen historia ja lääkäristä tullut merkintöjä päihteidenkäytöstä, sekä pari psykoosiakin lopulta.
Nykyään menee elämässä paremmin ja Buvidal-korvaushoito kerran kuussa, sekä 3x15mg/vrk opamoxia. Ajokortti löytyy ja ikinä ei ole mitään rattijuopumuksia ollut, vaikka oikeasti valehtelematta satoja tikkareita saanut suuhun. (ennätys 4krt päivän aikana) Koulussa taas myös nykyään ja työpaikkoja hain aktiivisesti kevään aikana.
Kolme paikkaa olisivat kiinnostuneita minusta, mutta kaikissa on töihintulotarkastus ja huumeseula. Se paikka, johon olen varmiten menossa lähetti tänään työsopimuksesta kuvat. Hyvin tiukka sopimus, jossa salassapitovelvollisuus, annetaan oikeus lukea sähköpostit ym.
Ongelma olisi nyt sellainen, että mahtavatkohan he käännyttää heti ovelta tai parin viikon jälkeen kun saavat lääkäristä lausunnon? Lyhyesti siinä sanotaan, että huumeidenkäyttö, päihderiippuvuutta tai muuta tiedossa olevaa pysyvää tai pitkäaikaissairautta ei saa olla.
Seulat eivät ole ongelma, mutta voiko korvaushoito tai menneet merkinnät lekurilta pistää stopin elämän kehitykselle parempaan suuntaan?

PS haku ei tuottanut itselle tulosta ja en tiedä menikö viesti oikeaan paikkaan täällä foorumilla

Hei!
Nyt en minäkään tähän osaa vastata. On enemmän tuota työlakeihin liittyvää asiaa kuitenkin käytännössä.