Kontrolli katoaa

Viime aikoina juominen mennyt siihen pisteeseen, että ensinnäkin menee muisti ja toiseksi itsekontrolli katoaa täysin. Haen sitä hienoa känniä ja sehän tulee juomalla nopsaan ja kaikkea sekaisin. Lopulta ei tule kuin sanomista. Huippuna nyt juhannuksena oltiin naapurissa ja meno oli reteen kosteaa. Kunnes sain kuningasidean ottaa lerssin housuista ja heilutella sitä kourassani. Vaimo ei puhu mulle vieläkään. Enkä voi syyttää häntä siitä. Munasin itseni täysin.Kai tässä on nyt lopetettava juominen tai radikaalisti vähennettävä. Kohta lähtee muuten vaimo. En hallitse enää käytöstäni humalassa. Nimimerkistä huolimatta olen 50v mies. Koen olevani juoppo, ehkä alkkiskin. Työni hoidan ja duuniin en mene juoneena tai edes krapulassa. Mutta vapailla toinen meininki. Jatkuu…

Kyllä minäkin olisin aika raivoissani miehelleni, jos tuollaista tekisi jonkun nähden. Ja uskon, että sinua hävettää oikein tosissaan. Onneksi kuitenkin meillä Suomessa on vallalla ajatustapa, että alkoholin avulla anteeksi saa melkein mitä vaan. Kännissä kun on ihan ok mokailla. Et uskoisi kuinka monet lerssit sitä on tullut nähtyä, et ollut ollenkaan ensimmäin :open_mouth: :laughing:

Mutta varmasti on aika tehdä jotain asialle. Jos ei ole mahdollista vähentää juomista niin, että homma pysyisi hanskassa ja olisi kuitenkin mukavaa ja mielekästä niin sitten kannattaa miettiä koko aineesta luopumista. Se ei ole helppoa mutta varmaan ajanmittaan palkitsevaa.

Mieti itsellesi suunnitelma, mitä haluat ja miten lähdet sitä kohden. Ja pidä ne housut jalassa :smiley:

Kyllä varmaan kestää jatkossa. Rouvan kanssa puhuttu asiasta ja jotain tässä on tehtävä. Tällä hetkellä ei tee Alkoa mieli yhtään. Vissyä vaan. En usko ehkä totaalilopettamiseen , mutta tavoissa on kyllä siistimistä. Tiukkaan viinaan en koske enää. Määrät on pudotettava ja humalahakuisuus ei ole päämäärä. Kuulostaa ehkä selittelyltä, mutta koetan olla realisti. Jos tämä ei onnistu, niin sitten korkki kiinni lopullisesti.