Kompastus ja nyt uutta yritystä

Hei, juu vappuna retkahdus reilun kolmen kuukauden peliittömyys jakson jälkeen. Ei auta kuin uudestaan lähtä yrittämään. Nyt olisi aluksi tarkoitus luvata itselleni kesään asti olla pelittömästi ja jatkaa tietty sitten.
En viitsi kummemin avata syitä miksi retkahdin, mut sanotaanko näin että annoin liian helposti mahdollisuuden, se harmittaa todellakin paljon… Joku sanonut että kolmen kuukauden kohdalla on köönnekohta… Tai et silloin voi olla pahimmat himot taas… Ehkä se minulla oli :frowning: pelasin palkkani joka tuli just vapuksi, onneks laskut maksoin sitä ennen, mut vaimo joutui lainalyhennyksen hoitamaan, harmistus todella suuri, mut ei auta kuin eteenpäin pelaamattona. Tsemii muillekkin jos joku ratkennut, tulen kertomaan tänne kun olen ollut pelaamattona loman alkuun heinäkuuhun. Siihen asti gamefreemode päälle :slight_smile:

Ai niin ensimmäinen pelittömyyspäivä 02.05.2021

Siitä se lähtee taas! Tiiät kyllä että pystyt siihen, koska oothan jo ollut pitkään pelaamatta. Mieti kuitenkin onko järkevää ottaa tuollaista ”nyt kesään asti pelaamatta” tavotetta. Koska sun tarkotuksena on kuitenkin olla kokonaan pelaamatta myös sen jälkeen. Tavoitteiden asettaminen päivään x saattaa aiheuttaa sen, että sitä olettaa ja toivoo että silloin ei enää ees tekisi mieli pelata, tai että silloin on taas turvallisilla vesillä. Ja jos odotat sitä päivää kun ei tee mieli pelata enää ikinä, sitä päivää ei tuskin koskaan tule ja pelaamattomuus voi käydä vaikeaksi.
Sen sijaan itse suosin enemmän päivä kerrallaan menoa, koska tarkoitus on olla pelaamatta koko loppuelämä. Mutta en asiaa ajattele sen kummemmin, en vaan pelaa, tänäänkään :laughing:
Mutta kukin tyylillään, toisille sopii eri tyylit kuin toisille.

Moro

kannatan vahvasti samaa, ettei laittais tavotetta pelaamattomuudelle vaan olisi pelaamatta ja yrittäis jatkaa samaa rataa. Tsemppiä kuitenkin siitä se taas lähtee!

-MS

Ei onnistunut pelitön elämä… pari retkahdusta ensin vappuna ja sen jälkeen. Perinteisesti meni ,ensin voitin ja sitten hävisin, masennus ja viinalla pahaa oloa pois ja itsemurhayritys. Apua haettu ja saatu, nyt saikulla ja elämä pantava remonttiin, ensin jätän alkoholin ja sen mukana tulevat pelimaanisuus ja hirveät ajatukset.

Minulla niin paljon kuitenkin hyvääkin elämässä että tähän on pakko uskoa. Ai niin ja erokin tulossa.
Vaimo ei enää jaksanut.

Ajttelen tämän niin että tämä on minun elämäni käännekohta, pakkohan se.

kirjoittelen taas kun jaksan/asiaa

Keep going :angry:

Tsemppiä!

Toivottavasti tuo oli sinulle se lopullinen pohjakosketus, ettet alemmas joudu enöä vajoamaan? :question:

Voimia!

Varmasti hyvä ajatus jättää alkoholi myös. Sekä masennuksen vuoksi että myöskin pelien takia.