kokemuksia??

Haluaisin tietoa päihdyttävistä lääkkeistä, mausteista, sienistä joita ei huumausaineiksi luokitella? Tietoa kaivattais myös imppauksesta!

resilar, proffan yskän litku, postafen huumeitahan noi on mut reseptivapaita, sienissä se vaikuttava aine eli psilosybiini on laiton mut ei niiden keräämistä kukaan valvo… vois vähä tarkentaa mitä tietoo haluaa vai kiinnostaako vaa et menee nuppi sekasin?

Noh, finlex.fi, eli Suomen laki sähköises muodos kertoo kyl, mikä luokitellaan huumausaineeksi, mikä ei. Siis huumausainelistat siel ja tietenkin koko huumausainelaki. Lääkelakikin on kieltämättä ihan mielenkiintoinen… :unamused: . Mul oli virheellisiä käsityksiä, en tiä, mistä ne revin, mut sielt kyl voi tsekata, kaikkien käytettävis luonnollisestikin.

Nuppi sekasin hinnalla millä hyvänsä? Vanhoist jääkaapeist saa freonii…

En ole kokeillu mut kuulemma laittaa pään sekasemmin ku butaani, jota sitäkään ei ole tullut kokeiltua. Huoltikselt saa bensaa, yks bensanimppaja kotkasta, jolla oli porttarit kotkan kaikille huoltiksille selosti mulle et se on niin kovaa kamaa et kun tarpeeks haistellu sitä alkaa aina juomaan bensaa. Tyyppi kuulemma jopa hengissä, vaikka siirty bensast piriin iv. Laitokses kuiteski. Mä tiedän et tää ei mitään hyödytytä, mut just ne lailliset on laillisii just sen takii kun kukaan täysjärkinen ei sellasiin koskis. Käppärit, Hulluruohot, liimat, bensat jne. lista on pitkä. Mee venäjälle ja kysy Krokodil. Laillista, kovaa kamaa, elinaikaennuste alle 2 v. 10 x morfiinia vahvempaa, mut niin epäpuhast et se kama syö sut pala palalta ku krokotiili, siitä nimi. Mut hei, laillista.

Sitäkö kysyttiin… :confused: ? “…hinnalla millä hyvänsä”?

Moni kyl koskee, kun ressulla laillisesti saa.

Ai ai, se onkin huonompi juttu!