Kirjoituspyyntö vanhemmille

Hei keskustelijat!

Sain ylläpidolta luvan jakaa ryhmässä kirjoituspyynnön opinnäytetyötäni varten. Opiskelen JAMKissa sosionomiksi (AMK) ja opinnäytetyöni aiheena on alkoholia ongelmallisesti käyttäneiden vanhempien kokemukset. Etsin sittemmin raitistuneita vanhempia kertomaan kokemuksiaan täysin anonyymisti. Opinnäytetyö toteutetaan yhteistyössä A-klinikkasäätiön Lasinen lapsuus -toiminnan kanssa.

Tarkoituksena on tuoda esiin vanhempien omien kuvausten kautta harvoin kuultu vanhemman näkökulma tilanteeseen, jossa vanhemman juominen oli lapsille haitallista. Pyrin työlläni lisäämään ymmärrystä ja tietoa aiheesta. Ehkäpä tästä ryhmästä löytyisi joku, joka haluaisi kertoa tarinansa? Olisitko sinä tai joku läheisesi kiinnostunut vastaamaan?

Lue lisätietoa ja kerro tarinasi täällä: https://link.webropolsurveys.com/S/DDB9EB1422300783

Lisätietoa voi kysyä kommenteissa, yv:llä tai sähköpostilla, osoite löytyy linkistä.
Kerään kirjoituksia 10.4. asti.

Vielä vastausaikaa maanantaihin saakka! Muutamia tarinoita onkin jo tullut, ja olisi mahtavaa saada mukaan vielä muitakin tarinoita :slight_smile: Haastattelu puhelimitse ei ole myöskään poissuljettu vaihtoehto, mikäli kirjoittaminen ei tunnu luontevalta. Voit tällöin vastata kyselyyn pyytämällä puhelinhaastattelua.

Rauhallista pääsiäistä kaikille!

Suuri kiitos kaikille vastaajille! Kirjoituspyyntölinkki on edelleen auki, jotta yhteydenottopyynnön jättäneet voivat sitä kautta vilkaista vielä halutessaan haastattelukysymyksiä. Olen heihin yhteydessä viimeistään ensi viikolla. Vastauksia saa siis edelleen jättää niin kauan kuin linkki toimii, vaikka virallisesti vastausaika on päättynyt. Mukavaa kevättä kaikille!