Ketamiinihoito ja alkoholi

Mites kun lääkäri ehdottomasti kielsi alkoholin nauttimisen ketamiinihoidon aikana. Perusteli mahdollisilla ikävillä yhteisvaikutuksilla.

Minä en yhtään osaa pelätä yhteisvaikutuksia. Tekisi aivan hirveästi mieli viiniä. Nyt on sunnuntai ja viimeisin hoito oli perjantaina. Siitä on jo siis kaksi päivää. Jos siis kuitenkin ottais…

Mitä sanotte?

Päädyin ottamaan viiniä asiasta googlailtuani. Jos ketamiinia käytetään nukutusaineena ei alkoholia tule nauttia 24h. Hoidossa annostus pienempi, joten en näe syytä olla ottamatta lasillista tai kahta. Tai kolmea… sehän se on kun vaikea jättää siihen yhteen. Ja sitten tulee valehdeltua lääkärille omista juomatavoista :frowning:

Se lääkäri tietää kyllä varmasti paremmin. Tutustu kummankin aineen vaikutuksiin välittäjäainetasolla niin ehkä ymmärrät (toinen dissosiatiivi (hevosten anestesia-aine), toinen taas todella raju depresantti. Juopottelusta lekurille valehtelu on tavallisempaa kuin uskotkaan. Yleensä ne kolminkertaistaa sen määrän jonka ilmoitat koska se on paljon lähempänä totuutta.