Kesä vaan jatkuu

Niin. Tässä nyt on tullu juopoteltua pitkin kesää, eikä millään saa lopetettua :unamused: Auttakaa joku.

Katkolle. Eihän siinä muu auta. Yhteystiedot löytynevät Googlen avulla. Mä ainakin löydän oman paikkakuntani katkon ihan kirjoittamalla hakuun “paikkakunta katko”. Terveyskeskukseen voi myös ottaa yhteyttä, mikäli varsinaisen katkaisuhoidon yhteystietoja ei löydy tai sellaista ei paikkakunnallasi ole.

Alkokatko on ihan jees paikka. Antavat mansikkapamia 10 mg, 3-4 kertaa päivässä ja illaksi annetaan tuhdisti nukahtamislääkkeitä kahden hengen huoneissa (ainakin Helsingissä). Ruokailu myös 3-4 kertaa päivässä. Mutta mitään tekemistä siellä ei ole paitsi maata sängyssä ja ravata röökikopissa, mutta se on kai yleistä kaikissa sairaaloissa, jos vähänkin kykenee jaloille.

Noniin! Tänään oli pakko aloittaa antabus. Hävettää niin helvetisti ja ahdistaa oma elämä :frowning: Ja hävettää tietysti apteekista hakea antabusta lisää, kun entiset loppuu. Toivottavasti auttaa edes jonkun aikaa. Viimeksi olin 3 kuukautta juomatta… ja se aika oli kivaa, vaikka mielessä välillä alko pyörikin.

kävitkö katkolla vai saitko ite lopetettua :open_mouth: hehe varmasti vähemmän noloa hakea antabusta vrt. känniperseilyt jotka seurais ilman sitä :smiley: