Kerro subutexin vieroituksesta?

Olen käyttänyt yli vuoden subutexiä, ja haluan siitä eroon… ongelmana on täysi yksinäisyys. Ei ole ketään tukemassa. Pelottaa vieroitusoireet ihan älyttömästi…
Miten pääsit eroon?
Varalla on 1lätkä panacodeja ja 3 rivatriliä… ostan imodiumia ja särkylääkkeitä. Mitä muuta?
Missä voisi puhua anona muille?

Hei Baloo!

Vastaan mieheni puolesta, joka oli subukoukussa.
Onko sinun mahdollista mennä katkolle? Hänen mukaansa on aika vaikeaa on vieroittautua ilman katkoa.
Kotioloissa kestää ehkä noin kuukauden vieroittautua, katkolla ne laskee annostusta vähitellen ja bentsoja saa tarvittaessa. Toki siellä saa myös vertaistukea. On ryhmäkeskustelua ja oman hoitajan kanssa keskustelua. Lisäksi voi käydä NA-ryhmissä. Jos kolmen viikon katkohoito ei riitä, he yleensä ohjaavat jatkohoitoon, joka voi kestää kuukausia.

Yksi vaihtoehto on hakeutua korvaushoitoon, mutta mikäli haluat nopeasti eroon subusta, se ei ole hyvä ratkaisu. Korvaushoidon on todettu olevan paras keino pitkässä juoksussa huumeiden lopettamiseen, sillä se poistaa lieveilmiöitä. (Vähentää rikollisuutta, piikittämistä ym.) Korvaushoito kestää kuitenkin vuosia.

Täältä plinkistä saat varmasti myös vertaistukea, kun kirjoittelet itsekin ahkerasti.
Tsemppiä kovasti lopettamiseen!

Moi!
Lueskelinkin toisesta kirjoittamastasi ketjusta, että olet huolissasi leimautumisesta ja tulevaisuudesta työsi suhteen.
Voisitko ajatella niin, että oma terveytesi ja hyvinvointisi on kuitenkin tärkeämpää kuin työ? Jos mietit jo itsemurhaa, niin ongelma on vakava, etkä ilman apua selviä. Et kuitenkaan voi tehdä työtä tuossa tilanteessa, joten mitä hävittävää sinulla on?
Tämä hetki on tärkeämpi kuin tulevaisuus ja tulevaisuus rakentuu tämän hetken valinnoista.

Kiitos mafalda hyvistä vastauksistasi. Ei kyllä mitään lisättävää!
Miten Baloo sinulla nyt menee ja mitä ajatelet tehdä? Hoito on kyllä suositeltavaa, kuten noista mafaldan vastauksistakin näkyy.