kannabis lajit taikka lajikkeet

päivitetäänpä vähän kannabistietouttamme ja listataan kannabislajit (tai lajikkeet? :open_mouth: )
eli siis tarkotuksena olis laittaa että kuuluuuko kyseinen laji (esim lätkä) indicaan, sativaan vai ruderalikseen ja sitten omia kokemuksia sen käyttämisestä, oliko kovin päihdyttävää yms.
areena on teidän rakkaat Nistit! :wink:

no mutta voikos lätkänkin jakaa sativaan tai indicaan (tuo kolmas olikon jotain uutta minulle)?

Lätkässä oli useimmiten ooppiumia joukossa silloin kun käytin kannabista koska alunperin se oli valmistettu napolissa tai nepalissa. Eli tahnalätkä=ooppiumlätkä (useimmiten oli) DMT ja kukka oli jotain käsittämätöntä :unamused:

^DMT ja kukka rinnastettuna?
no se jos joku on käsittämätöntä :laughing:

Ehkä ei nyt ei aloiteta listaamaan mitään lajikkeita, niitä kun löytyy kuitenkin ainakin muutamia tuhansia.
Lätkä eli hasis ei sitäpaitsi ole mikään laji , vaan se on cannabiksen tuottamasta hartsista painettua tavaraa.Se ,että onko omistamassasi hasiksessa käytetty cannabis indicaa vai sativaa, niin sitä on kyllä pirun vaikea lähteä sanomaan.

Ei ei ei.Ensinnäkin Napoli on etelä-Italiassa ja siellä tuskin mitään tulee ,mutta Nepalissa kylläkin tehdään hasista.
Tämä tahnalätkä a.k.a opiumlätkä on ihan rehellisellä nimellä charasta.Intian suunnalla hasiksen valmistus tapahtuu elävistä kasveista käsin hieromalla, jolloin loppu tuote jää erittäin tahmeaksi.Charas on lähes poikkeuksetta erittäin vahvaa thc 15-20%, vertaa PL (Useimmiten alkujaan marokossa valmistettua hyvää hasista, johon on matkanvarrella lisätty vaikka mitä)thc noin 3-5%.
Tahnalätkä = Charas tai voi marokkolainenkin olla tahmeaa jos se on vaan tuoretta.
Oopiumlätkä taas = Diilaajien paskanjauhantaa.

niinkö?

No joo kai sitä on jossain hasassa voinut olla.Mutta mutta kuitenkin kun järjelläkin miettii niin opan laittaminen hasaan on verrattavissa pirin jatkamiseen kolalla.
Kyllä sitä teini vuosina aina kuuli kun jengi puhu opahasasta, mut joo kyl se oli sillon aina vaan jotain pikkusen parempaa hashista.Kyllähän se kunnon hasa kolahtaa aika erillailla kun perus peltsi ,joten ei se mikään ihme ole että sen uskoo oopiumhasikseksi.
Tosiaa voihan sitä ollakkin, mutta eiköhän ne suurimmaksi osaksi ole jotain ihan muuta.Vähän niinku piri diilerit myy roskansa hulluun ylihintaan sen vuoksi, että joku on värjänny sen pinkiksi :smiley: