Kannabiksen kasvatus ja kotietsintä

Moi,
Olisiko jollain, vaikka lakimiehellä tietoa, että onko alle 7 kannabiskasvin kasvin kasvatus ihan mihin käyttöön vain riittävä syy kotietsinnälle?
Koska pelkkä kannabiksen käyttö asunnossa ei ole riittävää syy kotietsinnälle. Niin onko sellaisen kannabiskasvien määrän kasvatus riittävä syy poliisien saada lupa kotietsinnälle, jos kyseisestä rikoksesta tuomitaan rikesakko?

^ En ole lakimies, mutta ihan maallikkona tuumaan näin: Tietenkään rikesakkorikos ei ole syy kotietsinnälle, mutta mistä ne poliisit voisivat sen valmiiksi tietää, kasvaako jossakin kämpässä 1 kituva hampun taimi vai koko lukaalin täyttävä puutarha, jonka voi olettaa menevän muuallekin, kuin omaan käyttöön. Jos kytät voisivat aina katsoa vain kristallipallosta, mitä jostakin kämpästä löytyy tai ei löydy, niin eihän niiden tarvitsisi tehdä koskaan ensimmäistäkään kotietsintää. Monissa kotietsinnöissä ei löydy yhtään mitään laitonta, mutta niille on silti ihan vankat ja lailliset perustelut. Toki niiden perusteiden pitää sitten olla jokaisen tapauksen kohdalla lain kirjaimen täyttävät ja epäilysten on oltava vahvat, eli ei niitä ihan huvikseen saa tehdä vain esim. siksi, että joku näyttää hampuusilta tai Helvetin Enkeliltä. Sitähän en tiedä sanoa, mitkä ne perusteet tässä tapauksessa olivat.