Kannabiksen haittoja

Tälleen säännöllisen epäsäännöllisesti kukkaa. Alkoa tulee vedettyä, ja joskus jotain lääkehommia, ei ennää tosin, ja muihin en oo koskenu, enkä koske. Mutta aika vahvasti kukasta tykkään kyllä, hyvä on se :smiley: :stuck_out_tongue: . Sannoovat notta harmitonta, vaan onko ihan näin?
Yks tuttuni mun(minä) raskaana, tupakkaa menee edelleen, viina loppu plussamerkkiin, se nyt ainain pahempata, mutta kannabista pohdin, liekö vähempi vaarallinen raskauvessa ku tuo tupakki,vai oisko kenties pahempata? Kokemuksia, tietoa, arveluita, mitä vaan? Luulenpa, etten tule kukkailemaan raskauven aikana, mutta esmes imetyksen aikaan? Tahi sitte suosiolla ootellen siihen että homma ohi, en tiiä. :confused: :unamused: :question:

no thc läpäisee istukan niin ei se kyllä ihan vaaratonta ole raskauden aikana…
vai miten se oliko toi oikein ilmaistu…?

Serkun muija veti röökiä raskausaikana, jonka seurauksena(lääkärin mukaan) syntyi pikkasen liian aikasin ja kummipojan toisen korvan kuuloelimet eivät olleet ehtineet kehittyä kunnolla, eli toiselta puolelta kuuro. Kuulemma röökin vika. :astonished:

Älä vedä mitään. Syyllistät ittees lopun ikää jos vauvaparka syntyy jonkin vajavaisuuden kanssa siksi että et jaksanut olla 9kk ilman päihteitä.