kaikki peliin pelaamattomuuden vuoksi NYT

Moiks.

Siis “kaikki peliin” noin niinkuin vertauskuvallisesti. Kämmäsin tänään 85e (kaikki mun rahat) RAY pikapokeriin. En ollut aiemmin tuota peliä kokeillutkaan vaikka toki olin tietoinen sellaisen olemassaolosta. Itse asiassa aamulla kokeilin 10 eurolla, se oli se eka kerta, en oikein tiennyt edes miten se peli toimii enkä tietenkään pelihimoissani ohjeitakaan jaksanut lueskella, ja tietenkin sitten voittoa 30e (siis 20e “puhdasta”) siitä ehkä lähti joku aivobugi että tuo peli voisi “kääntää kelkkani” tai jotain mutta eipä se niin mene. Koneita ne on perhana aina. Tämä 85 euroa ei ole likimainkaan suurin kertatappioni, mutta olen pienituloinen ja hakannut päätäni seinään noiden koneiden kautta ainakin puolet elämästäni (olen 31 vuotias mies)

Tässäpä sitä kirjoitellaan ensimmäistä viestiä tänne valttiin, vähentäjiin olen kirjoitellut aiemmin muutamia viestejä. Mikäs tässä nahistunutta ruisleipää järsiessä… perkele. En halua tätä enää, en jaksa tätä enää, enkä todellakaan tarvitse tätä paskaa. A-klinikalle on hoitokontakti alkoholi- ja peliasioihin liittyen, sinne taas juttelemaan torstaina, mutta yritän nyt kaikkeni, otan kaikki keinot käyttöön, tämän viestin kirjoittaminen mukaanluettuna että tämä helvetti loppuisi. Kaikenlainen rahapelaaminen siis oikeastaan on ongelma, RAY, urheiluvedonlyönti, arvat, vaikka kivi-paperi-sakset rahasta kaverin kanssa jos niikseen tulee. Eikä ole olemassa sellaista summaa joka saisi mut lopettamaan häviämättä kaiken ennenpitkää takaisin.

Minulla on ongelma nimeltä pelihimo. Thanks for letting me share.

Jälleen täällä.

Tunnekuohut jo laantuneet. Silti osa minusta haluais säilyttää sen tuskan mitä häviö tuottaa, jotta osaisi paremmin väistellä pelejä. Olen vain nopeiden fiilisten ja äkkirikastumisen illuusion perään niin kovasti. Mutta muutoshan on ainoa pysyvä asia maailmassa, sanotaan, kyllä mä ainakin yritän ohjata sitä muutokseni suuntaa kohti rahapelitöntä tulevaisuutta. Huomiseksi on vielä tuota nahistunutta ruisleipää, ylihuomenna pikkuisen rahaa tilille tulossa. Tulen to-iltana kertomaan miten rahoille kävi. Tsemppiä kaikille ongelman kanssa painiskeleville. Ohjeita ja vinkkejä en osaa ainakaan vielä kenellekään antaa, olen niin alkutekijöissä vielä ja ongelman hajoittama. Mutta isot TSEMPIT voin toivottaa.

se on moro.

En muistanut eilen illalla tulla päivittämään tilannetta. Join. Eli eilen joo pikkuhippunen euroja tuli tilille, en pelannut RAY pelejä mutta muutamien eurojen tulosvedot laitoin kiekkopeliin (meni väärin). Yritän tässä käyttää korttia pikkuostostenkin makseluun, ettei taskunpohjalla kummittele ylimääräisiä kolikoita. Voihan sillä pankkikortillakin nykyään “kivasti” luukuttaa RAY masiinoita mutta voitto ei ole välitön vaan joutuu pankkipäivän tai pari odottelemaan, eikä se metallilaari kilise = tyydytys ei ole sama.

Mukavaa syyspäivää. Vai alkutalviko tämä jo on?

Hei!

Kortilla maksamiseen voi asettaa rajan noihin automaatteihin esim 0€. Sen voi tehdä siinä automaatilla tai sitten jos on tunnukset tuonne RAY:n sivuille niin onnistuu myös siellä.

voi voi voi