Kaikki meni..

Heti 18 täytettyäni aloin tekemään tunnuksia eri nettikasinoille. Näin muutama vuosi myöhemmin sama jatkuu. Nyt kävi niin, että olin säästänyt sievoisen summan rahaa asuntolainaa varten. Pankki laina myönnettiin, mutta emme kumppanin kanssa taloa ostaneetkaan. Nyt olen säästöni pelannut. Pahinta että en voi myöntää häviötäni ääneen kenellekään. Yritän vain salata asian. Tililläni on 35senttiä. Ahdistus on suuri. Sovimme että katsomme kesällä uudelleen talon ostoa. Mistä saan siihen mennessä rahat kokoon? Entäs sitten kun jos kerkeän säästämään vain saman summan mikä oli jo vuosi aiemmin tilillä? Herättää epäilyksiä mihin rahani ovat kadonneet kun en maksa taloudessa kuin ruat ja tarvikkeet… Miten tästä suosta pääsee ylös kun unet menee tähän stressaamiseen. Ahdistaa niin paljon että välillä mietin olisiko vain parempi jättää mies ja lähteä. Kuka tällästä naista ansaitsee. Pelaa salaa ja piilottaa masennuksen, joka näkyy siinä että kodin huolto ja kiinnostus on loppunut.

Eipä tuossa muuta kuin tunnustamaan, että näin pääsi käymään. Kaikenlainen salailu vie sua vaan syvemmälle tähän sairauteen. Mikäli oikein ymmärsin, niin velkaa et ole pelaamisella saanut kerrytettyä, joten vielä ei todellakaan ole myöhäistä. Täällä foorumilla on paljon hyviä neuvoja, miten estää pelaaminen, mutta paras keino on tuo rehellisyys.

Ei se kertominen niin vaikeata ole. Kiinni jäät kumminkin ennemmin tai myöhemmin ja se olisi jo noloa.

Olisi sitä voinut pahempaakin tapahtua.

Suunnittelette yhteistä tulevaisuutta, niin olisi kohtuullista kertoa totuus. Suunta on vielä korjattavissa, totuuden kertominen helpottaa ja voit alkaa muutosprosessin, tsemppiä!

Tunnustus on järkevintä. Olen yllätynyt, että pelihulluissa on paljon naisiakin, luulin että tämä olisi pääosin vain 18-45v miehien kirous.

Jokuvaan mainitsi että tämä olisi erityisesti vaan miesten harrastus :laughing: no niin minäkin luulin, mitä nyt sit eläkeläis mummot…

Mut tiedän useammankin naisen joka on aloittanut jonkin asteisen peli hulluuden, joko raskaana ollessaan tahi sit ku on jääny kelan rahoilla hoitamaan lastaan kotia…

Kaikkia tämä koskettaa… Ei ole sellaista ihmistä vielä keksittykään, kuka ei jotakin pelaajaa tuntisi… On peli sit hedelmäpeli tahi lotto…

Juu kyllä kannattaa kertoa, salailu ei auta mitään jos todella haluat eroon pelaamisesta. Omassa tilanteessani en ole koskaan pitkään voinut salata asiaa, koska on tuntunut niin pahalta, on ollut pakko purkaa ajatuksia häviöiden jälkeen ja usko pois se auttaa.