Juonko liikaa

Joo en oikein tiedä onko tämä oikea alue. Mutta juomiseni on on alkanut lisääntyä entisestä kun otin vaan viikonloppuna kuten perjantaina. Nyt juon viikollakin, tosin vaan kohtuullisen määrän max 7annosta. On tää elämä niin vaikeaa ja yksinäistä. En vaan voi mitään sille että kun käyn kaupassa vaikka ruokaostoksilla mukaan tarttuu bisseä. Se vaan niin lohduttaa juoda ja siitä on tullut tapa. Oon huomannu että sama juttu kuin
lapsena oli että piti saada karkkia, niin nyt se on alkoholi. Ei vaan voi olla ajattelematta sitä. Tosin en lapsena saanut karkkia kuin ehkä kerran viikossa tai yleensä mitään muutakaan mitä olisin halunnut :cry:
Usein juon jo siksikin että saisin nukuttua koska muuten siitä ei tuu mitään. Unettomuus riesoina ollut jo vuosia. Välttämättä en nuku edes alkolin voimalla.
Samoin yksinäistä on elämä tosin kyllä viihdyn omissa oloissa. On kaikenlaista huolta, velkoja paljon ja huoli ikääntyvistä vanhemmista. Siksi juon, ei tarvitse ajatella.

Morjens,

Alkoholin suurkulutuksen raja on jatkuva yli 24 annosta viikossa tai yli 6 annosta päivässä. Kohtuullisen riskin raja on muistakseni 15 annosta viikossa. Nämä siis miehillä. Itsekin kärsin unettomuudesta. Yön tunnit ovat joskus pitkiä. Tsempataan yhdessä!

t. Juhani

Muuten menee tipaton hyvin, mutta heräsin hirveään päänsärkyyn. Vaimokin lähtenyt kuorsaustani karkuun vierashuoneeseen joten ikkuna auki ja Panadolia naamaan. Nyt alkaa helpottaa. Nukun ehkä huonolla tyynyllä? Yritetään nukkua uudestaan. Tsemppiä kaikille valvojille!

t. Juhani

Kyllä sinä voit jättää bisset ostamatta jos vain haluat. Tottakai totutuista tavoista on vaikeaa päästä eroon, mutta ei se mahdotonta ole. Tahtoa ja motivaatiota se toki vaatii kovastikin. Omasta kokemuksesta voin sanoa, että tuossa sinun tilanteessa on todella iso riski siihen että määrät pitkällä aikavälillä jatkuvasti kasvavat, ja sitten vähentäminen on aina vaan vaikeampaa.

Tällä viikolla jo neljäs ilta kun juon. En oo aiemmin niin usein ottanu. Tänäänkin tarttui kaljaa mukaan kaupassa. En toisaalta koe tätä ongelmaksi, tosin rahapulan aiheuttaa.