JuhanNussima

[size=150]Hyvää alkanutta viikkoa![/size]

https://www.youtube.com/watch?v=kzAvxt-en2M
Tossa siis linkki Juhannussimaa biisiin tefloneilta ^ :smiley:

Mutta mitäs suunnitelmia täällä on juhannukseksi?, ite ajattelin koiran kanssa ehkä lähteä katselemaan oisko Helsingissä mitään ihmeellistä kun en ole landelle menossa.

Jos kiinnostaa lukea minun uusin blogi kirjoitus, klikkaa linkkiä :slight_smile: https://www.pullonpohja.fi/alkoholiblogi/1/

Itselläni on suunnitelmissa lähtä kuvailemaan luontoa ja nauttimaan kesäsäästä :slight_smile: Sekä syön hyvin ja ostan hyvää alkoholitonta juotavaa. Varmaan illat sitten kääriydyn peittoon sohvalle ja nautin netflixin tarjonnasta karkkien kera

Kiva blogi !

Kuulostaa todella kivalta :slight_smile:. Varsinkin nyt kun on hienot kelit niin luonto on parhaimmillaan, itse tykkään kanssa kuvailla vähän kaikenlaista pitäisi vaan hankkia uusia objektiivejä :smiley:

Mulla on sellainen hassu pieni perinne, että käyn juhannusaattoiltana kuntosalilla. :slight_smile: Joo o, kuntosalilla. Sama juttu jouluaattona. Siellä saa olla aika yksikseen, ja on omanlaisensa tunnelma. Juhannuksessa on mulle vähän samaa hiljaisuuden retriittiä kuin joulussa.
Nautin yksin olosta ja yksin chillaamisesta tällaisina juhlapäivinä, kun monet muut ihmiset juhlivat toisten seurassa.
Minullakin muina viikonloppuina on sitten paljon enemmän sosiaalisuutta, kuten äsken olin puoluekokouksessa ja juhannuksesta seuraavana viikonloppuna on Pridet sun muut.

Juhannuksena voisin myös toki ulkoilla ja ajella vaikka kaupunkifillarilla pitkin pk-seutua.

Btw, hassu huomio että kaupan hyllyllä on ihan oikeasti Juhannussimaa -niminen alkoholituote, varustettuna Heimo Vesan naamalla. :open_mouth: