Jokin muu, kun imovane jälkimaun takia. Muistaskos joku ?

Joo. Tosiaan vähän tämmöstä turhanpäivästä marinaa miun osalta, mutta sattuskos joku muistamaan suorilta jääkö Stellasta, tai Stilnoctista sama vittumoinen maku suuhun kun Imovanesta ? On nimittäin aikaa ja kauan, kun oon stilkkaa, tai stellaa maistanut, ja jotenkin ajattelin, joskos sitten rykäsis semmosta nieluun, mikäli tää totaalinukkumattomuus jatkuu. Tietenkin sillä erotuksella, että lääkäriltähän nuo olisi pummattava, jos ees suostuisi kirjoittamaan. Varmaan nekin jo näitä päiviä kortilla. Nyt miulla irvistelee 1 Zopinox tuossa hollilla, ja sehän taitaa olla tasan Imon rinnakkainen, eli vaikea päätös, koittaskos sillä nukkua edes jonkin tunnin viisvitunveisaamatta rautakankimaisesta mausta suussa, joka muistaakseen ei lähtenyt ees kulumallakaan pois, kittas kahvia vaikka kannun, toki joskus huuhellut ihan jäykillä viinoilla, ja bisseilläkin sitä makua pois, vaan muistan, jotta sitkeessä oli se paskan maku. Pikkumurheet seisoo ylväänä suurten rinnalla :slight_smile:

^ Stilnoctissa/Stellassa/Somnorissa(samaa zolpideemia kaikki) ei tuota järkyttävää raudanmakua ole, ei ainakaan yleisenä sivarina, kun Imovanen kohdalla melkein kaikki siitä kärsivät. Ja kyllä, se maku on ihan järkyttävä ja kun se kestää ja kestää melkein seuraavaan iltaan asti, eikä sitä tosiaan meinaa saada millään lähtemään :angry: . Täällä on kokeiltu vedellä, maidolla, kahvilla, teellä, viinalla, chilillä, valkealla leivällä, suuvedellä purskuttelemalla ja hammasharjalla suuta raapimalla, eikä auttanut mitään, päinvastoin tuntui se maku vain leviävän. Jos unettomuus oli sen verran pahaa, ettei Imovane tipauttanut hetipaikalla ja se maku ehti nousta suuhun ennen nukahtamista, niin sitten yöunet menivät piloille sen vuoksi+kuivaa suuta muutenkin, ainakin mulla.

Zolpideemi tosin vaikuttaa vielä lyhyemmän aikaa, kuin zopikloni, joten sikäli siitä ei välttämättä suurta apua ole, jos univaikeudet ovat laajempiakin, kuin vain nukahtamiseen liittyviä. Tuon vuoksi aikoinaan mieluummin suosin Imovanea, mausta huolimatta, jos tahdoin saada edes pari tuntia pidempään unta kuuppaan, mutta yksilöllistä tietty tuokin, kuinka hyvin nukuttaa. Kyllä monet nukkuvat makoisasti koko yön yhdellä Stilkkarilla ja ovat vielä aamullakin aivan pöllyssä.

Kiitos :slight_smile: Eli täytyykin oikeen varata lääketeollisuuden sätkynukelle, eli lääkärille aikaa, ja kinuta Stilnoct/Stella/Somnor-akselita jokin. Ajattelin, että tosi tarpeessa sitten ottas, kun ei ole järkevää kärsiä tästä unettomuudestakaan, mikä käsittääkseni johtuu entisestä massiivisesta bentsotaustastani. Tuon miekin impasta muistan, että tosiaan se makuhan kihosi nystyröihin jo ennen oletettua kuukahtamista, ja se sitten riittikin jo siihen, ettei se uni tullutkaan. Vittumoisen paradoksisen sivuvaikutuksen ovatkin keksineet aikoinaan :slight_smile:

Ahaa täälläkin koitettu siis sen tuhannen kikkaa maun poitamiseksi :mrgreen: Luultavasti semmoista kikkaa ei ole olemassakaan, ainankaan mitään tervehenkistä :slight_smile:

Outoa, ettei mulla ole kertaakaan tullut mitään raudanmakua suuhun. Noita on joskus käytetty vähän miten sattuu, muttei sentään mitään järjettömiä määriä. Mitä on muiden kokemuksia tullut luettua niin en varmasti edes olisi kokeillut, mikäli olisin silloin yhdistänyt nää lääkkeet ja haittavaikutukset toisiinsa. Toki jälkeenpäin sit tajusi ilman vinkkejä, että joku makuhermo multa puuttuu…

Ite varmasti olisin silti varmasti mennyt unten maille vaikka aamulla (päivällä) ois ollu kärsimystä.

Siunaus jos ei pukkaa sitä kaameaa metallin makua suuhun, tai jotenkin tuntuu, että koko kroppa metallisoituu tuosta Impasta. Tosiaan eipä semmosta viitsi niellä, kun jossakin äärihädässä. Muistelinkin jotakin takavuosia ja mieleen kumpusi semmoinen asia, että ollaanhan sitä Imppaa murskattu morttelissa jauheeksi, ja kääritty sätkäpaperiin, jottei tulisi sitä makua. En jaksa muistaa mihin tuo jippo oli perustuvinnaan. Lopputulema ihan sama. Rauta siltikin maittoi kropassa. Mitä vähemmän jyvää nieluun, sen luonnolisempaa se unikin on. Tietenkin harmi ettei semmoisia luonnollisia unia ole ollut sitten Mauno Koiviston presidenttikauden. Ehkä vielä joskus on :slight_smile:

Stilnocht ei oo tsopiklonii vaan stolpideemiä. Ja mul ei 100 Imovanee saanu pahaa makuu suuhun ku söi kebin, olin tosin herskareflois, et se tuli ajallaan yös se kebab ja lievitti sitä raudanmakuu. Jos Imovane, syö kebab ku maku suussa haittaa.

Taidampa totisesti siis kokeilla kebabbia Imovanen tuomaan kammottavaan jälkimakuun :smiley: Herskarefloja, ja laatoittamista en kuitenkaan aio ottaa suunnitelmiini :slight_smile: Mutta joo onhan tässä kaikkea maan, ja taivaan väliltä siihen jälkimakuun jo kokeiltukkin. Mikäänhän sitä makua ei ole kyllä poistanut :wink: Tai joskus on tullut maun suussa ollessa taiottua se maku unholaan kamalalla sekakäytöllä, samoin tietenkin koko älyllinen toimintakin :frowning: mutta se taas onkin asia erikseen :slight_smile:

Imovane/zopinox on tsopliklonia ja stilkkarit/stella yms rinnakkaisvalmisteet tsolpideemiä. Molempia ollut respalla unettomuuteen, ja voi luoja mten nopeasti lääkkeen hyöty lakkaa, pari viikkoo jeesas jotenkin nukahtamiseen. Ja noita stilkkareita tuli väärinkäytettyä urakalla. :blush: Ei enää kiitos sellaista, meni vissiin offiks koko homma nyt, mutta anyway. :laughing:

Niinpä, kyllä se vaikutuskin lakkaa todella nopeaan. Eipä niillä pellinmakulääkkeillä todellakaan enää nukahtele saati nuku, kun niitä joitakin kuukausia on tiputellut rotkoonsa. Yksi kuitenkin on varmaan pellinmaku säilyy hamaan loppuun saakka :imp:

En muistanutkaan enää tätä valmistetta! Hyi että se maku on kamala, muistin sen kyllä heti, kun näin tämän topicin! Taisin tätäkin ronkkia suoneen ja se maku tuli silti! Hyi olkoon!

Onko muita valmisteita joista samanlaisia suprise makuelämyksiä?

^ Mie en ainankaan muista mitään ryyniä josta tulisi sama kammottava peltinen maku koko elimistöön sen nauttimisen jälkeen. Jotenkin myös aloin muistelemaan menneitä ja tuli kummallinen muistikuva, jotta harvoin otettuna tuo Imppa ei teettäisi sitä saatanallista raudan makua elimistöön ihan niin helpolla, mutta jatkuvalla käytöllä paskan maku suussa on aivan vakio. Saattaa myös olla, että muistelen omiani :slight_smile: Vaan eipä sillä maulla mielellään päiväänsä pilaa. Helvetti oikeen makumuistiin pulpahti se maku, kun ajatteli asiaa :open_mouth:

Joo se ei tod ole mikään kovin helposti unohdettava maku. Pelkkä ajatus saa sen makumuistiin. Yäk.
Toisaaltahan tuo estäisi “ylimääräistä” käyttöä kaikissa lääkkeissä mutta ei sitä makua kyllä halua tarpeeseen otettavastkaan lääkkeestäkään kärsiä.

^ Niinpä voisi muutes luulla, että lääkkeisiin lisäittäisiin tuommoista vittuilumakua, että käyttö kestäisi hansikkaissa, mutta silloin vähän koko lääkkeen tarkotusperäkin kärsisi. Toisaalta uskoisin, että vaikkapa Panacodiin lisätään ihan vaan nistien kiusaksi se parasetamooli, ettei niitä maksanpoksahtamisen uhalla voi koko toppaa syödä, noh ainahan sen kodeiinin voi poiskin eroitella. Kyllähän tekevä aina keinot keksii. Olikin muutes likellä etten viimeyönä maistellut kammomakulääkettä nimeltä Imovan, mutta maistelinkin vaan Sirdaludia ja Ataraxia. Sanan Imovane mainitessakin suussa alkaa maittamaan pelti :confused: