Joka kerta sama juttu

Hei

Olen 47v nainen ja kilpatason urheilija. Joka viikon loppu juon itseni lähes tajuttomaan humalaan, en muista mitään, loukkaan ja aiheutan mielipahaa muille. Aviomies on aivan loppu nöihin hommiin, ollaan oltu yhdesä vasta 2 vuotta ja tästä vuosi mennyt viinan kanssa läträämisellä.Viikot olen juomatta, ei ongelmaa asian suhteen mutta vkonloppuna ratkeaa, joskus menee 2 päivää , yleensä vain 1.
Ollaan ties kuinka monta kertaa asiat käsitelty, päästy ns uuteen alkuun mutta jos viinaa viikonloppuna niin kaikki hajoaa taas käsiin ja seuraava viikko keräillään suhdetta kasaan, tosin asiat ovat menossa huonompaan suuntaan. Neovoton olo vaikka tiedän että ryyppääminen olisi lopetettava, se on ainut mahdollisuus .

Moikka

Kyllähän se neuvottomalta tuntuu kun alkoholista tulee paljon harmia elämään, mutta silti sitä edelleen tekee mieli käyttää. Mutta itsepähän sen sanoit… Ryyppääminen olisi lopetettava.

Alkoholi on siitä pirullinen aine, että käyttäjän lisäksi siitä kärsivät myös läheiset. Itselläni ei ole sitä ongelmaa koska asun yksin, mutta joskus aiemmin seurustelin alkoholiongelmaisen naisen kanssa ja silloin päätin että ei koskaan enää… Selvinpäin oli ihan mukava tyyppi, mutta humalassa täysin arvaamaton ja v-mäinen.

Minusta kuulostaa lupaavalta jos pystyt viikot olemaan juomatta ja vieläpä urheilet, ja mieskin on vielä tallella… Sinulla on selvästi elämässä muutakin sisältöä kuin juominen. Tsemppiä, toivottavasti löydät motivaatiota muutokseen!