Järkevät Combot, onko niitä?

42 addikti joka pystyi olemaan olemattoman lääkityksen takia vain 3 vrk katkolla. 1 huume ALKOHOLI! 6kk putki. Lähdin eilen. 4 vrk jälkeen. nyt dokannu yön ja ottanu ryynejä yms. piti mennä nukkumaan mutta elvanse valvottaa. Otin ketipinor 100mg aivan hirveä olo iski.

Nyt ysiltä hoidettava asioita. Vielä ehtisi nukkua. Mutta hengenahdistusta ja darra.

Mikä näistä comboksi:

Xanor 1mg mustikoita on
Stilnoct 10mg on
CIpralex seksintappaja menee 10mg
2mg buprea on ( ei koukussa enää)
70mg Elvanseja on.
4 Lonkeroa.

Sit sirkkoja ja ketipinoreita propralia. Jotenkin nyt päästävä jaloille. Alkoon en mene.

Mitkä noista ottaisitte? Mä ajattelin 0.2mg subu ja 70mg elvanse. Sit yks stilnoct nenähommina. Ja se cipralex ku ollu taukoa. Ei propralia? Olo siis tosi ahdistunut. Sairaalan EN mene.

Topic harhaanjohtava. Onhan candyflip, snowball yms kunnon cocktaileja. PS sen stilnoctin otin tuntuu että vähän helpottaa. Lähinnä rintakehää puristaa. Kunpa uskaltaisi nukahtaa mut liian moni frendi lähteny nukkuessa. :frowning: R.I.P

Ja NUORET älkää ottako hitaita ja lyricaa ! Ja edes paria kaljaa.

Mä sain melkein serotoniinioireyhtymän tramadolista ja SSRI-lääkityksestä, valvoin viis yötä putkeen ne ei vissiin sovi yhteen? Toinen kombo mistä on ollut hyvin ikäviä sivuvaikutuksia on ollut erilaiset lihasrelaksantit ja taas kerran SSRI. MAO-estäjät ja opparit voi taas tappaa. Kannattaa kysyä apteekista mitkä lääkkeet sopii yhteen koska yleensä yleislekurit ei tiedä mitä mömmöjä ne määrää sekaisin.

Ketipinor kuten siitä vielä vahvempi serkku Zyprexa ovat aivan hirvittäviä ryynejä, aiheuttaa itselleni levottomia jalkoja (RLS) mutta toki ymmärrän että näitä lääkkeitä on syötävä jos kärsii psykoosista mikä on Suomen kansantauti mutta leptejen rinnalle pitäisi aina määrätä benzoja jotka blokkaa negatiivisia sivuvaikutuksia.

Taisi mennä jo, mutta…

Ota nyt, herran tähden, niitä Xanoreita. Benzoillahan alkoholin vieroitusoireita hoidetaan ja kyllä Xanorit pahimpaan hätään auttanevat, vaikka toki Diapam olisi se paras vaihtoehto. Sitten Propralia tarvittaessa lisäksi. Se on IMO hyvä lääke krapulassa benzojen kylkiäisenä, jos kovasti tykyttelee, vapisuttaa ja verenpaineet sahaavat.

Elvanse tahi muut piristeet nyt ovat vihonviimeisiä tuossa tilassa :unamused: . Iskevät vain lisää kierroksia keskushermostoon. Luulisi sinun historiallasi nämä jutut tietävän. Tuskinpa buprekaan mitenkään olennaisesti auttaa tuollaisen HC-ammattilaisrännin jälkeen.

Jotenkin voin ymmärtää Elvansen, jos sen pointti on se, että pitää jollakin tavalla piristyä ja skarppiintua, että pääsee liikkeelle hoitamaan asioita, mutta älä sitten ihmettele, jos siellä asioidenhoitokierroksella iskee kramppi tai sydäri tai molemmat.

KSALOL jos on oikeata -eikä sitä outoa opiaattia