JÄLLEEN TYHMÄÄ KYSSÄÄ......

Mitä tapahtuu jos ottaa opamoxia 60MG,alkoholia ja yhen imovanen.Voiko ottaa viel panacodia.mikä on pannari ja telaketju. sori oon tyhmä mutku en tiedä.Olis TODELLA TÄRKEÄÄ SAADA VASTAUS :neutral_face:

no et sä tohon komboon ainakaan kuole melko varmasti vaan nukahdat kun noi napit alkaa vaikuttaa… :smiley:
pannari = panacod… telaketju = nopeavaikutteinen xanori…

Kiitos sä pelastit mut…otanpa sitte panocodia vähäse. jos vaik infoon oloista? :smiley:

vaikka otin panacodia X2 eli 1g panadolia ei ei mitää hätää niikö?

Pannari on tietenkin pannukakku ja telaketju on semmonen latuskamainen ketju joka on panssarivaunussa :open_mouth: :open_mouth: :open_mouth:

Usein määrätään 1-2 panacodia x 2-4 krt vuorokaudessa.
Parasetamolia voi ottaa siis lääkärin mukaankin vaikka 4g vuorokaudessa. Itsellä tällä hetkellä vaikuttaa 20mg diatsepaamia ja about 10 alkoholiannosta, sekä 240mg kodeiinia + 150mg tramadolia, eikä olo ole oikein sen kummempi kuin et kännissä ollaan. Mut ketjun aloittajalle et ei mitään vaaraa noilla annoksilla, vaikka vaikutukset saataakin tuntua kovemmin jos ei ole tolea. By the way, mitkä fiilikset sulla nyt?

Ahdistaa aivan vitusti, otin unilääkkeen ja meinasi mennä nukkuu tai yrittää…kiitos kysymästä, on kyl vaikee olo… :frowning:

kumma homma… itsellä opiiaatti-bentzo-alkoholi kombo ei ole koskaan kyl ahistanut yhtään… :open_mouth:
rauhottaa aina vaan kivasti…
joo mut ryyni kännäily ei ole kovin viisasta… tai otta sitä alkoholia ainaki varovasti jos ei vielä tiedä miten napit vaikuttaa… saattaa huonol tuuril saamuessa nukkua poies… :stuck_out_tongue:

Ei mikä tahansa nopeavaikutteinen Xanor, vaan se kaikkein vahvin eli 2mg. Sen lisäksi Xanoria löytyy vahvuuksilla 1mg, 0,5mg ja 0,25mg, eikä niiden ulkonäössä ole mitään telaketjuun liittyvää.

:stuck_out_tongue: juu ei vaan jasanu alkaa liikaa kirjoittelemaan…