Ja taas voitin :)

Piti pitkästä aikaa kirjoittaa omalla nikillä, kun olen jo liian monesti kirjoittanut vieraana.
Otsikon mukaisesti taas on tänään ollut voittaja. Monena iltana on tullut nukkumaan menessä tuumattua, että tänään taas voitin, kun en pelannut senttiäkään. Otan vain päivän kerrallaan, kun muutamasti päiviä laskiessa on joutunut aloittamaan laskemisen uudestaan :slight_smile: Vähän kuin ensimmäisillä luokilla koulussa, kun ei aakkoset oikein onnistuneet, niin aloitettiin alusta.
Jos nyt katsoo taaksepäin ja muistelee menneitä, niin ensimmäinen pelaamaton putki oli suhteellisen lyhyt. Sitten kaikki jatkui entisellään ja tili tuli tili meni ja minä menin soskuun. Seuraava paussi olikin jo ihan itsetutkiskelua ja silloinhan sitä tuli apua etsittyä ja otettiin homma ihan tosissaan. Mutta lopulta kävi liian raskaaksi ja juuri kun oli selviämässä, niin saattoi vain miettiä, että mitä helvettiä sitä taas menikään tekemään. Mopo karkasi käsistä ja täälläkin saattoi mietteitäni lukea. Mopo talliin ja avain järveen, kuten joku neuvoi :smiley: Siitä se ajatus sitten lähti ja olin siinä mielessä onnellisessa asemassa, että sain vauriot paikattua, vaikka maksettavaa jäikin. Huonomminkin olisi voinut käydä ja pohjaltakin voi aina mennä pohjan läpi ja sieltä ei enää nousta. Pohjalta pääsee kumminkin ylös jos haluaa.
Veikkaan, että kuukauden voitot on lähellä tuhat euroa ja niillä on laskut maksettu. Kun pelasin, niin silloin oli kuukauden tappiot tuota luokkaa ja laskut jäi maksamatta :laughing: Mielialakin alkaa pikku hiljaa palaamaan ennalleen ja päivisin on muutakin miettimistä, kuin mistä rahaa saisi laskuihin ( eikun pelaamiseen ) sillä pelit oli aina mielessä. Lihapiirakka tori kitkalla maksoi 1,80 e. Eli helvetin kallis, mutta jos satasen laittoi nettikasinoon, niin onnitteli itseään, että tulipa halpa käynti.
Joka päivä on kumminkin muistutettava itseään, että nyt vasta harjoitellaan uutta suuntaa ja pitää vaan keskittyä pitämään tietyt asiat mielessä, sillä ei tästä sairaudesta parannuta, mutta sen kanssa on vaan opittava elämään ja jos sen oppii, niin voi elää normaalia elämää.
Hyvää jussia kaikille…

onnea voitostasi ja hyvää jussia :smiley:

Vieläkös timovee on voitolla? :smiley: