Imppaaminen?

Mitä kaikkea voi impata, mistä niitä voi hankkia ja miten niitä impataan? Millanen olo tulee?

Ainoat, mis on jotain järkeä, siis viihteen puolesta, kuin turvallisuudenkin puolelta ovat: Poppers (harvoin, jotakin muuta miel. alla. Ei kovin vaarallinen). Ilokaasu (kannabista yms. alla, turvallinen sekin). Eetteri, (kaikista häröin, ei tarvitse alle mitään, näistä haitallisin.)

Kuitenkin nuo ylläolevat aineet ovat huomattavasti turvallisempia, kuin esim. bensiinin, tinnerin tai butaanin imppaaminen.

Mutta mikään noista ei ole hyvä, jos jatkuvasti käyttää, ensinnäkin riskit kasvaa ja toimivuus pienenee huomattavasti.

Ps. Tämä kirjoitus mielestäni on haittojen vähentämiseen tähtäävä, koska kerroin turvallisimmat aineet, ja turvallisimmat käyttöfrekvenssit.

Mikään ei tietysti ole haitatonta, mutta esim. ilokaasu on huomattavasti turvallisempaa kuin tinneri!

Niin, en voi tietenkään kertoa, mistä niitä voi hankkia.

Se on kielletty foorumin säännöissä!

Jos välttämättä haluat, käytä googlea ja joitain toisia foorumeita, jossa moiset on sallittuja.

popperssia tulee sillointällöin pullo tilattua, ihan hauskaa tavaraa hyvien paukkujen päälle tai nousu humalassa… ilokaasu oli pienoinen pettymys.

Jos ei onnistu hankkimaan poppersia niin joutaa jäädä saamatta…

todella riittoisaa tavaraa, siihen nähden vähän ilmaista, tuli silloin kun siitä innostui, lainailtua pulloja aina kavereillekkin ja kun palauttivat niin ei juuri kulumista huomannut vaikka sanoivat lussutelleensa innolla.

Mitä lie nämä silmävauriohuhut?

mutta kyllä tuohon aineeseen sitten tavallaan kyllästyy parissa päivässä ja joillekkin aiheuttaa päänsärkyä. Hyvä puoli testatessa on se, että jos vaikutuksesta ei pidä, niin ainakin se menee ohi nooeasti. Laatuheittelyitä merkkien välillä olen huomannut vaikka pullon kyljen mukaan samaa tavaraa, mikä vähän hämmästyttää. Kai nyt isobutyylinitriitin pitäisi olla isobutyylinitriittiä etiketistä riippumatta? Siksi hämmästelenkinn merkkien runsautta. Pullon koko ja muoto toki vaikuttaa haihtumistapaan, joten se on ehkä ainoa syy tilata tai edes kokeilla montaa erilaista.

Seksiä herrastaessani (hetero olen) en päässyt tuota käyttämään ja nyt kun alkoi uudelleen kiinnostamaan niin nykyisen kanssa pitää kylllä antaa hänen testata ratsastus-asennossa, voi olla eka kerralla aikamoinen ilme… :slight_smile:

Kai tuota kannattaa pullollista tai puolikasta kaapisssa varalta pitää, jos jonkun muun kanssa tahtoo kokeilla combottaa, kuten porukka puhuu. paukuissa voi meno olla aika villi kun vaikutus tuntuu pifrmmältä.

Ja tosiaan puolikasta pulloa, ajattelin jakaakin sen, koska puolikkaasta pulosta se haihtuu paremin kuin ihan täydestä, luonnollisesti, joten jos tilaa isomman pullon, niin kaataa johonkin tiiviiseen purkkiin puolet säilöön, vaikka erimuotoisella nokalla, että voi testata millaisesta astiasta tuntuu parhaiten haihtumaan. Itellä ei tosiaan tuota ollut vielä tullut mieleen testata että kastaa paperinpalan / rättiä tuossa ja nuuhkii… voi vaarsinkin noissa seksihommissa jos niissä kokeilee, olla käytännöllisempi kuin pullon kanssa heilua, kun se pullo sitten vielä kaatuu niin voi voi…

Tietoa imppaamisesta ja sen vaaroista Päihdelinkin Tietopankista:
paihdelinkki.fi/tietoiskut/3 … ja-imppaus

Ketju suljetaan.

  • Päihdelinkin toimitus