Imovane ja ketipinor yhdessä unettomuuteen

Onko kokemuksia? Imovane paketti mollottanu varalta kaapissa kun yleensä nukahtanu pelkällä ketipinorilla enkä enää muista mitä se lekuri sano et voiko ottaa yhessä. Lekuriakaan en saanu kiinni. Yliopiston Apteekin chatissa farmaseutti meinas et yhteiskäyttöä ei suositella mut sitten kun menin lähiapteekkiin niin siellä taas farmaseutti meinas et ihan hyvin voi ottaa yhdessä et ketäs täsä nyt uskoo? Unettomuus kuitenki tosi paha tällä hetkellä enkä saanu nukuttuu pelkällä ketipinorilla vaikka eilen vedin 200mg. Johtuu luultavasti kun nautiskelin alkoholia tuossa pari päivää sitten niin paheni tää uniongelma.

Moikka!

Mulla oli monta vuotta psykiatrin määräämänä Ketipinor ja Imovane yhtäaikaa. Sittemmin Ketipinor vaihdettiin Zyprexaan. Se on selvä että runsas alkoholin käyttö aiheuttaa unettomuutta.

t. Juhani

Kiitos Juhani vastauksesta. Joo sehän se pahin on kun juo jos muutenkin uniongelmaa, mutta nyt tarkoituksena lopettaa alkoholin satunnainenkin käyttö kokonaan juurikin kun muutenkin unettomuutta ja muuta mukavaa.